Ahoj,
predstavte si takúto vec. Mám peniaze na letenku a na niake to niekoľkomesačné vyžitie. Chcem odísť do Afriky. Do niakej krízovej oblasti. Potrebovala by som poradiť, čo robiť keď tam prídem. Kam ísť. Alebo cez akú organizáciu ísť. Proste ako tam začať vlastnými rukami stavať trebárs nemocnicu.
Ide len o myšlienku zďaleka nerealizovateľnú tak to berte čisto hypoteticky.
Nechcem predávať gombíky, pohľadnice, vypytovať všade peniaze, sponzorov, organizovať zbierky, koncerty, nechcem pomáhať bezďákom, starým robiť spoločnosť, cigánčatá učiť čistote ja chcem holými rukami priamo v Afrike robiť...
ešte raz, čisto obyčajná predstava.
Afrika-humanitna pomoc
... toto je kus pravdy, moj nazor je,ked budes velmi chciet, dostanes najdes spravych ludi, ale je na zvazenie, aky silny si, ... pretoze je to iny svet, iny kontinent, ina strava, ini ludia, obrovska dialka, Tvoja neskusenost, ...
tak to urcite len cez nejaku organizaciu, a som naozaj zvedavy kolko HODIN po prichode zistis ze si tam omylom a navrat je jedina vec po ktorej neskutocne tuzis, tak vela stastia
lebo som ešte len študent:)
dúfam, že raz k tomu príde.
Za kontakt by som už teraz bola moc vďačná...
glyvenola6@centrum.sk
ahoj joni, mala by som zaujem pracovat ako dobrovolonicka v jednej z tychto krizovej oblsti. Mohla by si mi napisat nejaky kontakt na niekoho alebo nejaku organizaciu kto sa v tomto vyzna?Nevies o nieco ,kde by niekoho hladali?