vyskúšali ste už niekto prírodné konkrétne bylinné afrodiziakum "damiana" (Turnera Diffusa) alebo "maca" (Lepidium meyenii)? veľmi by ma zaujímal účinok či už na mužov alebo na ženy. :))
Prírodné afrodiziakum
ano Macu mam odskusanu aj s partnerom ...mozem len odporucit, najviac sanam pacila Maca Fresh od www.green-collection.eu green-collection.eu
mary-anne :D heeej poppers som skušala.dobreee
namna raz zabralo goji potom uz ani tak nie
Keby som si dala afrodiziakum, tak namiesto kazdy den by som to zrejme chcela 5x denne... Tak neskusam.
lia, ja som skúšala poppers, ako prvý krát to bolo úžasné niečo :))
:DDD dakujem uvidíme či to bude vôbec za niečo stáť :)
Lia:) No ja byt tvoj partner a ak by som sa to dozvedel......citil by som sa ako neskuseny zabiak:) Ale mas asi pravdu.:) Ak chces nieco nove.....skusajte:) Vela krasnych pozitkov prajem:)
dakujem, ale my s partnerom nemame taketo problemy ze by sme nevedeli čo a kde nás vzrušuje, sme celkom dosť spolu, že sa už poznáme, ja som len chcela dáky experiment...
Lia- ja by som skor poradil viac sa rozpravat s partnerom o tom kde mas na tele eroticke zony a ako si to predstavujes a mas rada. Teda ak to nevies ....ma by to partner postupne hladat na tvojom tele a ver,ze ziadne afrodiziakum ti nebude treba.:)
Je nespocetne mnozstvo bodov na tele pri ktorych sa budes citit ako v siedmom nebi .:)