Aké sú príznaky tehotenstva?

Príspevok v téme: Aké sú príznaky tehotenstva?
lucija22

MALI SME NECHRANENI SEX.NESPRAVIL SA!UZILA SOM AJ PROSTINOL ALE O 2DNI NA TO!! STRASNE MA BOLIA PRSIA A OBCAS AJ V PODBRUSKU,MAM SIVY AZ PRISVYTNY VYTOK!NEJAKE TOCENIE HLAVY ANI ZVRACANIA NEMAM!!NAJHORSIE JE ,ZE NEVIEM CI TO JE STOHO ,ZE UIDEM MAT MENZES(NEZNACIM SI)ALEBO CI JE TO PRIZNAK TOHO,ZE SOM TEHOTNA!!PROSIM PORADTE MY!JE TO VAZNE!! DAKUEJM VOPRED

abcdef11

Ahojtee .. PROSIM vas mohli by ste mi pomoct a ujasnit mi jednu vec? Vsade sa pise ze priznakom tehotenstva je vynechanie menstruacie, ale co to znamena? ze menstruaciu vobec nedostanem alebo ze mi bude meskat?

matuuuska

ahoj lucija22! kedze si si dala postinor (aj ked az o dva dni) tak tehotna by si nemala byt na 90% ved je to predsa tabletka proti tomu aby si bola tehotna. A co sa tyka toho vytoku, tak to je z tej tabletky, aj ja som ho mala taky. A dokonca som z postinoru mala meskanie skoro 2 tyzdne tak sa zbytocne nestresuj ze mozes byt tehotna. a od teraz si znac kedy to mas dostat pre istotu :)Ale ked sa do teba nespravil tak si si vobec nemusela postinor davat pretoze z tych kvapocek by si aj tak neotehotnela, aj ked mozne to je ale je tam nizucka pravdepodobnost. Hlavne sa nestresuj pretoze si priznaky tehotenstva zbytocne vsugerujes a to je najhorsie na psychiku.

januska50

..urcite nejsii...nestresuj...prsia boli pred menzesom..a ja spavam s priatelom bez ochrany a vzdy sa urobi inde...a nejsom tehotnaa...tak sa nemas preco bat;).V tom a v tom sekrete pocas milovania nejsu sperniee...mozno uplne male percento..takze to nic :)