Ahojte, chcela by som do leta schudnút 20kg.Začala som papať len dusenú zeleninu ale rada by som aj cvičila a nemám s kým. Takže touto cestou sa chcem obrátiť na niekoho z Trnavy či sa nechce obetovať, lebo vo dvojici sa lepšie chudne...dakujem
Podte cvicit
prosim vas nevie niekto niaku stranku kde najdem dvd na cvicenie??
AWOOJTE::Prosiim vas kto mi poradi ako cvicit na boky????niake cviky pls
Tak sa už tešíma na pozvanie:) Vypracoval ti plán tréner? Predstav si ja po mesačnom INTENZIVNOM cvičení len 1 kg trapne dolu a papala som máličko, ak to takto má byť tyk dovi!
zrzka dakujem, dakujem, chce to hlavne nervy...inak sa vrátim k tomu behu, behom sa strašne ničia klby...inak chodievam behávať hlavne v lete so psom k jazerám a tak...ale vieš čo nijaký efekt som nepocítila...dnes mi týpek zhotovil stravovací plán, cviky, takže začnem drať, budem to tu priebežne infoškovať, a ked neschudnem, tak Vas všetkých pozývam na poriadne nažratie sa niekde na niečo hovadsky kalorické...slubujem...PS aj platím
tak ja poznam lepsi sport na chudnutie, kolieskove korcule, namiesto vecere a dokonca si aj hlavku prevetras.. len neviem, ci v trnave su na kolieskove korcule dobre podmienky..
dida: drzim paste pri chudnuti.
a čo si myslíš, že z tai-bo ti nenarastú? určite viac ako z behania! Nepoznám lepší šport na chudnutie ako je beh alebo chôdza, aerobik!!!
Ja som z Trnavy, niekedy som skúšala aerobick, ale nič! teraz začalo frčať tai-bo, tak som rozmýšlala, z behania rastú svaly a tých mám dosť z gymnastiky, mám175výšku a 88 váhu, čo je hrôza, takže to chcem na tých 70 stiahnuť do leta, takže ak sa naozaj nájde nejaká dušička, tak prosím, prosím, lebo samú ma to nebaví...ale dala som si zhotoviť papací režim u jedného odborníka, inak ja papám všetko nad parou a také mňamky, ono to ide takto v pohodke dolu, ale treba ten pohyb....PROSIIIIIM PRIDAJTE SA...
no rychle ucinky by som brala...fuu ale to behanie...kam sa chystas chodit? ale este je zima, nie?
ak chceš mať rýhle účinky tak poď dáme sa spolu na behanie:)