Spolocnost Leonides

Príspevok v téme: Spolocnost Leonides
jaja:)

vie niekto o spolocnosti Leonides s.r.o. so sidlom v Slovenskej Volovej ?
totizto moj priatel bol na konkurze vybrali ho aj napriek tomu ze enma vysokoskolske vzdelanie a je velmi mlady a s takouto pracou nema skusenosti...
myslite ze to bude nejaka obabrovacka

tato firma funguje od roku 2009 a myslite ze by mali peniaze zaplatit skolenie mozno aj 20tim ludom v Tatrach ? A dalej pravidelne skolenia v BA a pod. ?
Nabor pracovnikov (obchodnych partnerov) stupa a rozdavaju zavezne prihlasky na skolenia na kt. si clovek musi platit sam stravu a ubytovanie
Dalej po skoleni pravdepodobne sa budu podpisovat zavezne zmluvy na 3 roky

MYSLITE ZE JE TO VSETKO V PORIADKU ?

Priatel mi rozpraval ze nejakemu zamestnancovi zaplatili obchodne cesty na nejake ostrovy a atd. Myslite ez firma kt funguje mozno rok ma dostatok finnancii toto vsetko hradit ?

0vecka

2 lost tak polovica prispevkov je reklama.... kto normalny napise ze je to super a blabla.... len niekto kto z toho bud nieco ma alebo mu preplo... a pravdepodobne to pisal ten isty clovek :-D

lost

skor ako odrb to vyzera na MLM s extremne jednym cielom : odrbat ludi :D

jednoduche, stavim 10 000 eur na to, ze to ukradli z internetu, priklad je tato stranka: www.johnchow.com

ako sa to vola - Zarabaj peniaze tym ze povies ludom ak ozarabat peniaze.

rozumej MLM - ludia budu makat s mojim know how pod mojim velenim, kdezto im dam urcite percenta a ja za nulovu investiciu zhrabnem cas z ich vyplaty, od 5 do 95%, ktovie kolko..

alisia, chod do prdele, ty homosexual, ved sa aspon prihlas na magistra v marketingu, pretoze cely tvoj prispevok je jedna reklama na tuto kvazifirmu..

alisia

Táto spoločnosť je nezrozumiteľná, len pre ľudí, ktorí majú myš maš asi zo všetkého nového. Vôbec to nie OVB ani.....ďalších tisíc,ale komplex služieb zákazníkom. Právna poradňa, realitné a finančné služby. Tieto veci človek rieši stále a rieši to každý. Je to pod jednou strechou. Neviem na čom by to mal byť oblb, keď sa každí rozhoduje sám za seba. A k tím školeniam... Prečo by novím mali zaplatiť školenie, keď to možno nemyslia vážne? Nebolo by to plytvanie peniazmi a časom? Tak si každí rozmyslí, či to berie, alebo nie. A cene za školenie, je ozaj smiešna!Spoločnosť ukazuje ľuďom,kde sa dá šetriť a z čoho sa dajú vrátiť peniaze a to Vám nedá ani OVB, ani Salve Finance, ani...iba LIONIDES pánové!Radím Vám tam zájsť, nebáť sa opýtať, keď niečomu nerozumiete. Iba tak pochopíte o čom je toto klienské centrum.

presvedceny

je to najlepsia firma ktora zastresuje vsetky sluzby pod jednou strechou a pozrite sa kde bola ked vznikla a neskutocne napreduje, kde ani jedna firma na trhu to doposial nedokazala !!! tak ako komentoval postreh, ti spravni ludia to beru ako prilezitost a ti blbeckovia, ktori kydaju tak v zivote nikdy nic nedosiahnu...najprv sa treba presvedcit a tak nieco hovorit !!! zamyslite sa ludia nad prilezitostami ktore tu su !!!

postreh

je to jedna z mala solidnych firiem, ziadny odrb, nic proti OVB, ale OVB im nesiaha ani po paty... ani sa to s nimi neda porovnavat!
kto chce, berie to ako prilezitost, a ti ostatni budu len stale frflat, a pisat same negativizmy... zalezi na kazdom, k comu sa prikloni :)
prajem vela uspechov vsetkym!

PEPO01

Ta firma je v pohode, ja som to skolenie v tatrach absolvoval. Pracujem v tej firme uz 2 mesiace, zatial je to seriozne.

mate59

veď tá firma nie je činná ani pol roka,len jeden konateľ, ja by som do toho nešiel v žiadnom prípade.A peniaze neplatil.