Hm, no s tym suhlasim, az na uplne poslednu vetu, ten kto je svojim panom, nepotrebuje ziadne sprostredkovanie, lebo si "medziriadkami" vycita co a ako :)
napr reality - pozrie do zakona ktory pise ako ma vyzerat predaj, prepis, zmluva atd. pouzije google a ma vedomosti a vie to uz aj sam :) ale ludia to sami robit nechcu, lebo je to nepohodlne a narocne (realitak ma sice "rozpravkovych" 2000eur, ale to musi ist niekedy aj 20x na to iste miesto a 19x tam ide zbytocne, kym to preda, atd.. cas, benzin, naklady a z 2000 mu zostane smiesna suma.. ale ludia to nevidia :) )
to iste predaj auta, nedavno som svoje predaval a mal som extremny problem ho predat, lebo ludia si mysleli ze je to odrb :D a to mozem s kludnym svedomim povedat, ze som ho ponukal 10% pod cenu (najnizsiu co som v europe nasiel) ale ludia chcu najmensi motor s nulovou vybavou a nie naopak alebo si radsej odidu do bazaru, kde je povod auta neznamy a pochybny, kdezto to moje bolo v perfektnom stave.. a ten clovek co to odomna kupoval mi povedal ze nikdy auto nekupoval takto a ze sa boji :) no hold, RISKOL to za pekne zarobil :) rok na tom aute bude jazdit a preda to za rovnaku cenu ako kupil, tomu hovorim sikovnost a len mu to prajem :) rad vidim ludi stastnych, svet je krajsi potom..
osobne nie som proti sprostedkovaniu veci, ved konieckoncov to je defato nieco ako "reklama" v TV.. len ma zaraza ze ako ludia (vseobecne) su na tom tak, ze potrebuju pomocnu ruku (a to teraz myslim tie kauzy hlavne, podomovy predaj energii, 60eurove faktury za regstraciu, atd..) proste sa nedokazu branit, co je smutne. resp. doslova su ochotni zaplatit peniaze za informaciu, ktoru si mozu zistit zadarmo, ale hold, to je kapitalizmus :) niekto investuje cas na ziskanie a najdenie informacie a niekto mu za to zaplati (za info, defacto za jeho cas, to je to preco platime pravnikovy za jednuduchu radu).
cize su ochotni platit defacto zo strachu, alebo za pomoc odstranenia strachu, co je skoda, pretoze prave strach je extremny motivator na otvorenie penazenky.. (napr prepad na ulici, alebo blafovanie s 60eur fakturou, atd)
ale to sme sa uz odklonili od temy asi kapanek :D