Preco Stale Krvacam?

Príspevok v téme: Preco Stale Krvacam?
ibeca

krvacam uz 3 tyzdne a dost.
zacala som brat cerazette-HAK jednozlozkovu a dostala "menzes" ktory trva uz 3 tyzdne(alebo co to je) a to napriek tomu, ze som tablety uz pred 3-4 dnami vysadila. nezda sa, zeby to chcelo prestat :(
na gyndu mozem najskor tak o 10 dni
tak preco stale krvacam, ked som tablety uz aj vysadila?
prestane to vobec?

ibeca

dakujem vam.
no ja teda krvacam normalne, ni len spinim, ale krasicka krv, teda ako menzes so vsetkym, lenze mi to neustava-neprestava-stale rovnako, skor silneji menzes ako slabsi uz 3 tyzdne. no ja beriem len gestagenovu HAK cerazette bez estrogenov a berie sa vkuse bez pauzy nonstop, ale tak som sa uz vyplasila ze je to dlho, ze som vysadila pred 4 dnami, no ale ziedne zmena!!! to krvacanie mi neslabne a to ma dost trapi ze ci to vobec prestane?

rew

ibeca> krvacas alebo je to len spinenie (hnedy vytok?) ja som konkretne s tymto problem nemala, ak nieco bolo tak len uprostred cyklu (s HAK yaz) par dni obcas, ale kamoska este davnejsie ked zacala brat HAK (neviem aku), tiez prvy mesiac krvacala asi v kuse, bola s tym za lekarkou, ta tvrdila ze je to ok ze sa upravi a tak aj bolo. A odvtedy nic, aspon ja o tom neviem ze by mala nejaky problem. Telu trva kym si zvykne a malo by sa to ustalit do troch(?) mesiacov. Vysadila si == prestala si uplne uzivat alebo mas len klasicku pauzu v uzivani (myslim tych 7dni alebo kolo podla druhu HAK)? to ze krvacas aj po vysadeni je asi normalne.. pocas tej pauzy by si mala dostat normalne krami. Aj ked som mala niekedy rozhadzany cyklus (koli chorobe a inym liekom som to dostala o dva tyzdne skor), krvacala som potom aj v normalnom termine pocas pauzy. Ja by som pokracovala v uzivani (ak to vysadenie teda nebolo take ze: koncim :)) a opytala sa pre istotu na gynde az budes moct.

ria26

Chod na stranku www.antikoncepcia.com a tam napis to, co sem priamo lekarovi a este dnes dostanes odpoved ked zadas aj email,tak priamo ti odpovie nan.Ja ked som mala ohladom zenskych otazok napisala som im a mas to od odbornika.