bi?

Príspevok v téme: bi?
martinba

ahojte, mal by som na vas otazku ze co si myslite.. mam 20 rokov, babu uz 2 roky lubime sa, vsetko funguje ako ma. len zo seba mam taky divny pocit pretoze ma pritahuju zeny strasne, ale niekedy mam take obdobia ze sa otacam po chalanoch a laka ma to ake to moze byt.. neviem si predstavit ze by som zil s nejakym chalanom alebo mat nejaky vztah to absolutne nie... len som teraz strasne zmateny a neviem co si mam o tom mysliet vobec.. vdaka...

martinba

vdaka za nazory. jj som stastny s priatelkou a nic nechcem na tom menit len ma obcas rozhadzu take pocity ake niekedy mam.. kaslem teda na to a necham tomu vsetkemu volny priebeh :)

Faerie

Je mozne ze si bi, ale preco sa preto trapit? Aj bisexuali su ludia. Ak nemas ziadne problemy s priatelkou (vzrusuje ta, sex je v poriadku, netrva ti to prilis dlho kym sa dokoncis) tak nie si "closeted gay" ((vazne neviem ako sa po slovensky povie gayovi ktory nevysiel s farbou von)), a je celkom mozne ze si len velmi otvoreny heterosexual. su heterosexualni muzi ktori nevidia nic zle v tom, ked sem-tam vyfajcia kamosovi, alebo si nechaju vyfajcit od kamosa - dajme tomu ze kvoli zaujimavosti, je to nieco ine, alebo kamos vie lepsie ako to robit, a pritom sa stale povazuju za heterosexualo. ak si bisexual, tak si tak cca 50 percent na muzov a cca 50 percent na zeny, ale ak ta muzi pritahuju len tak trosku, dajme tomu na 20 percent, alebo 10... respektive sem tam by si si zachcel vyfajcit kamarata alebo take nieco, tak si hetero. netradicny hetero, ale hetero.

ide o to ako sa citis, cim sa pomenujes, kde sa zaradis. a je zbytocne matuce hovorit o sebe ako o bisexualovi ked ta pritahuju predovsetkym baby.
casom urcite zistis, kto si. :)

werhon

Ja mam podobný pocit, akurát, že som žena. Keby si bol môj priatel, tak asi by som zosalela.Ale kedze ta nepoznam mozem ti len poradit ze sa dohodni s kamosom ktoremu mozes doverovat,alebo niekto kto by do toho isiel, nikomu nic nepovedzte, zdrhnite niekam na chatu a tam sa troska vyskusajte. A az potom zistis ci ta to naozaj vzrusuje..ale radsej by som to priatelke nespominala..