chcem sa spytat hlavne ludi, ktori takto funguju alebo fungovali, myslite ze je v pohode ked chodi jeden z partnerov na vyskoku skolu a spolu sa vidia len cez vikend? resp. niekedy aj po dvoch tyzdnoch?..
vztah na dialku
ked ste sa zoznamili tak on ta spoznal a zamiloval sa do teba, ani nevie ako sa to stalo, vzdy to tak byva, mozno stretne niekoho kto mu takisto ucaruje a podvedome nechtiac sa do neho/nej zamiluje
jasne, ved ja hovorim iba o docasnom vztahu na dialku, cele roky to by som nebrala, to nie je podla mna prirodzene...ludia, ktori maju spolu vztah, by mali spolu zit...
ale ked obaja chcu, spoja svoje zivoty... aj moj priatel si povybavuje co potrebuje a zacneme spolu zivot tu, v ba... aj ked osud rozdeli dvoch ludi, ale stale medzi nimi tlie laska, spoja svoje svety
jennynne: hej mali by zit spolu, ale niekedy to nie je mozne...kvoli roznym okolnostiam...
ak sú partneri, mali by mať jeden spoločný svet - jedno telo, jedna duša. tak sa to vraví, či???
ten a zahnut mi? nie.. nemam taky strach, nikdy som nemala. pozname sa, chceme zacal spolocny zivot a vobec nepochybujem...
tinuska nemas niekedy pocit ze ti zahyba?..
funguje to. spoznala som sa s terajsim priatelom, ktory byval 250 km od mojho mesta a nakoniec sme sa zobrali... prajem vela stastia
ano, ma kazdy svoj svet... ale je v nom nieco, co maju obaja rovnake.. oboch spaja laska...
po skúsenosti, je to akoby si každý žil svoj vlastný život...