Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah na dialku

bubinka

ja mám za sebou tri vztahy na dialku. prvy som mala s priatelom, ktory zije v luxembursku. nielenze nebol slovak, ale delilo nas vela km, a ked nie su peniaze, tak sa neda dochadzat kedy sa zachce za tym druhym. takze vydrzalo nam to len sedem mesiacov. druhy vztah som mala s cechom, ktory byval len par km od hranice s nemeckom, uplne na severe, vyse 5OOkm odomna. a vydrzalo nam to necelych 11mesiacov, mozno aj preto, ze sme boli v kontakte len cez mobil a navstevovali sa kazde tri tyzdne, raz on k nam dosiel, raz ja k nim. a treti vztah na dialku som mala tiez s cechom, nebyval o nic blizsie, nez predchadzajuci, bol z usti nad labem, cize 6hodin ececkom z bratislavy. ale uz som mala internet, takze denne hovory cez skype to udrzovali, plus navsetvy kazde dva tri tyzdne, cez letne prazdniny, nakolko sme boli obaja studenti vs, sme travili spolu skoro vsetok cas.ale aj to vydrzalo len rok aj mesiac. a poviem vam, niet nic lepsieho, nez mat niekoo, s kym mozete byt denodenne, zdielat s nim svoje starosti aj radosti z oci do oci , a objatie je pritomne,nielen cez net cez smajlika. a aj tak, najlepsie cloveka spoznate,az ked s nim byvate. verte mi :)

tulipanik

ahojte:) samozrejme ze si myslim ze vztah na dialku fungovat moze. Moj je priam rozpravkovy :) moj priatel nie zo slovak a teraz prave nie som v jeho krajine, prisla som na nejaky cas domov - uz su tomu 2 mesiace co sme sa nevideli na zivo, vdakabohu existuju webkamery :) Coskoro budeme opat spolu, ale ten cas co sme spolu nie, je pre nas tak isto plnohodnotny. Myslime si, ze ked niekoho milujes, nie je co riesit ;)

jana2

Ja mam priatela rok aj sedem mesiacov. Kazdy studuje v inom meste na VS a vidime sa spolu len cez vikendy, a cez skuskove niekedy ani dva tyzdne. Potom vznikaju hadky kvoli hlupostiam, ale vsetko sa da vydrzat ked sa dvaja lubia.

xyz

ja xodim s priatelom takmer 10mesiacow a od oktobra xodi na ws asi 600 km a tak sme spolu raz do mesiaca ale myslim ze nam to wyhowuje aj ked samozrejme ze by sme xceli byt spolu wiac ale tak si pockame do konca semestra a budeme spolu a potom ked pojdem za nim na skolu ja mylsim ze sa to da zwladnut :))))

Aria

Ja mam priatela na opacnom konci Slovenska. Je to 400km. Sme spolu rok a pol a velmi sa lubime. Tento rok koncim skolu a v lete uz planujeme spolocne byvanie. Ono je to tazke, ked tu ten druhy nie je ked ho potrebujem, ale vdaka netu sme spolu kazdy den. A zatial sme sa ani nepohadali, a nemali ziaden problem.