Ahoje...do nedávna, kým som nezistila, že čakám babatko...asi 5 týžden...som poctivo každý deň, cvičila hodinu na stepperi, pricom som sa aj "obalovala"potravinovou foliou...co mi velmi pomohlo formovat postavu...a teraz neviem, či v tom možem pokracovat..myslím že babatku by som tým nemohla uskodiť...ale predsa sa chcem opýtať na Váš názor...dakujem
Tehotenstvo, stepper a potravinová fólia....poradte prosím
Katka, ja som cvicila vsetky moje tehotenstva, no prvy trimester je dolezite neprehriat organizmus. Takze stepper s nizsou zavazou ano, ale celofan urcite nie. A nesnaz sa teraz formovat si postavu, budes sklamana, lebo vysledky nemsia prist. V tehotenstve velmi neovplyvnis, kde sa tuk ulozi - ja som stale pribrala na zadok a boky a to cely zivot cvicim. Skus nejake lahke cardio, pilates co fitloptu ... Len sa do nicoho nenut a aj pri najmensej bolesti ci zavratoch treba prestat. drz sa ..
+ dodam, ze sa vdaka folii budes este viac odvodnovat, ako len potenim pri samotnej aktivite, takze neodporucam. V opacnom pripade musis doplnat nielen tekutiny, ale aj mineraly.
+ dodam, ze sa vdaka folii budes este viac odvodnovat, ako len potenim pri samotnej aktivite, takze neodporucam. V opacnom pripade musis doplnat nielen tekutiny, ale aj minerali.
asi tak ako píše usiko,skús si na nete nájsť cvičenie pre tehotné,dobré sú neskôr cviky uľahčujúce pôrod,cviky na fitlopte, je toho veľa a záleží aj od tvojej kondície a zdrav. stavu.
...no, moja , na to ti nokto neodpovie, ani gynekolog...vies, mne gynekolog povedal, ze napr. lyzovanie mi zakazat nezakaze, ale neodporuca a tak to bolo s viacerymi sportami....takze je to na tvojom uvazeni.....su zeny, co do 8 mesiaca chodiavaju na spinnig a su tie, ktore sa cele tehotenstvo nanajvys prechadzaju......zalezi od tvojho zdravotneho stavu, rizik a podobne...kazdopadne do konca 12 tyzdna, pokial sa to uplne neuhniezdi a babatko sa nerozhodne, ci u teba zostane alebo nie, by som na sport zabudla...my sme takto aj na sex museli na tie 3 mesiace zabudnut....