Ja som poctivo makala celý mesiac na cardio strojoch 5x za týždeň, upravila som stravu a výsledok za mesiac dnes som sa odvážila je len 1 kg dole! Som sklamaná pretože viem iný moji spolucvičiaci schudli tak cca 5 kg. Ako je to možné:( Mám 27 rokov a 160/63. To už fakt nemám nič papať? Pijem aj čaj Lietajúca lastovička dobrý na detoxikáciu organizmu a vraj obmedzuje ukladanie tukov. Prosím o dobru radu.
Nič nezabera!
Pocujte, tu detoxikacnu lastovicku kde zohnat? Tu ju nikde neviem najst. dik. darma
vyskusaj metodu Norbi update,kupila som si knihu a je to super.som sa zacala podla toho stravovat,jem vsetko,este viac ako som jedla a chudnem!!za den aj pol kila,ale snazim sa po 5tej nejest
V minulosti som bol na hranici obeznosti a ked som zistil, kde som robil chybu tak som schudol az 20 kil bez ziadnych spalovacou. Neverte L-Carnitinu je to blud, bolo to testovane na skupine ludi, ktory uzivali L-Carnitin a druhy zili v domienke ze ho uzivaju (placeabo) a vysledok, rovnaky. A to neplati len o L-Carnitinu ale aj o ostatnych spalovacov tuku. Naco vyhadzovat peniaze do spalovacov tuku to si radsej zapladte posilovnu, fitnes alebo si kupte nove bezecke boty.
Mala som tú česť pan Mlynarčík vyskúšať tento program,jedná sa o Herbalife,stojí to veľa penazí,mne to ani nezabralo tak o akú bezplatné por.keď je to všetko zahrnuté vo výrobkoch?!Ľudia utekajteeeeeeeeee!!!!!!
Cítite sa unavený a vyčerpaný? Potrebujete znížiť svoju váhu alebo viete o niekom, kto by to potreboval? Produkty na prírodnej báze, Vám s týmto problémom pomôžu (garancia vrátenia peňazí). Všetko o diéte, chudnutí, zdravých potravinách, vážení a pohybe, regenerácii tela. Ako správne a zdravo znižovať hmotnosť, vyhrať nad nadváhou a obezitou, kalorické hodnoty. Ponúkam Vám bezplatné osobné poradenstvo, analýzu stavby tela zdarma a garantujem Vám zredukovanie váhy a celkovú regeneráciu tela.
Viac informácií na -odkaz odstránený-
e-mail: mlynarcik@post.sk
V prvom rade treba zmeniť aj tak pre niekoho nepodstatnú vec ako je pitný režim, to znamená naučiť sa že nikdy žiadne malinovky, coly, sladké vody, jednoducho prestanú pre teba existovať. Piť len vodu , čaje. 100 % dzus - opatrnine aj s nim. Takto vie veľa ľudí upraviť váhu, malinovky obsahujú neskutočné množstvo cukru, to si rovno môžete dať radšej čokoládu.
Mne pomáha ovocie, veľa vody a jem na čo mám chuť. Chodím behať - to je naj na chudnutie. Bez toho aby človek radikálne zmenil svoj životný štýl neschudne.
vieš mne ten pohyb vôbec nechýba, ráno chodím cvičiť dám si aj ja carnitín, ale vyskúšala som aj bez neho a v pohode! vydržím aj 120 - 90 minut na cardio strojoch, ktoré obmieňam. Teraz si dám od neho pauzu a uvidím ako to dopadne. Aká je ta dieta čo teraz máš? dá sa poslať na email?