ahojte..ja viem že už je tu dosť článkov o rezaní rúk a depresii...a podobných veciach..no tiež som tomu podľahla a neviem ako ďalej....už nevládzem....škodím sebe a okoliu...nemam zamestnanie...študujem externe no mam pocit že to asi nezvládam....moja mama ma totalne neznáša a dava mi to najavo aka som zbytočná....z náboženského hladiska som totalne na dne....a vťahy uz proste nedokažem riešiť na to uz proste nemám síl...a tým som vlastne zranila môjho najlepšieho kamarata.....ja už neviem čo mam robiť...už len plačem a svoju vnútornú bolesť tíšim žiletkou.....len ma prosim vas neposielajte k psychologovi pretože to by mi aj tak nepomohlo...bola som raz este ked som chodila na strednu(to bol ale iný dôvod) a nehorazne ma dokazal vytočiť....nemam naladu na dotierave otazky a vlastne ani neviem ako by som mu to všetko vysvetlila....ja uz proste nechcem žiť...citim sa tu zbytočná...totalne zbytočná a každý den rozmyslam nad samovraždou no brzdí ma moja zbabelosť...asi by som to nedokazala....možno to ani nepochopite lebo to pišem dosť chaoticky a vlastne som ani neuviedla presný dôvod tohto všetkého ale to by mi asi nevysli riadky....no niekedy je to už aj len tak ..z ničoho nič....no ani neviem prečo som sa to rozhodla tu napisať...možno len tak ja neviem....
už neviem čo mám robiť
... to video stratila som slova,...
sorry ale mne to pripada ako najdebilnejsia moda aka kedy bola, toto emo, rezanie sa atd. ked som to prvykrat videla som myslela ze odpadnem. je to asi take uprimne ako barbie
michelle, miesto utapania sa v depresii a problemoch musis hladat riesenia ako svoju situaciu zlepsit
no mne príspevky chodit nebudu ale to je jedno to nie je podstatne ...ja vam aj tak dakujem ze ste mi vôbec odpisali....ale mam pre vas jedno video...mozno tí čo nevededia ake to je..tak možno pochopia.... www.youtube.com
dobre teda vykasli sa na zvierata s kludnym svedomim neries nic nic celkom nic vypusti vsetko z hlavy, celkom vsetko, zameraj sa napriklad na to akz
y Ti pride prispevok, ... a tes sa nech je teda Tvoja prva radost, Tvoja ochrana a sila, pojde to, viem to, ...
dalsia vec ktoru treba zmenit :)
joj ale ja neznášam zvierata....akekoľvek....proste ich neznášam a sa ich bojim...
zvierata odburavaju negativnu energiu, psychicky obrovska pomoc, ... uzasne.
sama sa z toho nevyhrabeš,skús kamošku,daj si nejaký svetlý bod, cieľ,šport,alebo chodievaj do útulku pomáhať venčiť psíkov,nejakú užitočnú činnosť, aby si mala motív.
nerez sa, ostanu ti skarede jazvy. momentalne to mas tazke, ale ver tomu ze tieto stavy prejdu, najdes si radost v zivote, jazvy ti ale ostanu, tak s tym ihned prestan. najdi si iny sposob ventilovania bolesti a stresu.
tak ked si myslis ze si na dne tak Ta moze tesit ze od teraz budes uz len stupat rast zit