Bolestivy menzes

Beruska55

Aj ja som mávala strašne boolestivú menštruáciu :-))) súhlasím si oliz Algifen kvapky:) dám si okolo 30:) a hned zaberú , som s nimi strašne spokojná :-)) tak vrelo odporúčam :-)

mija2514

mavam tiez bolestivu menstruaciu. Preto vzdy pred nou (asi 3-4 dni)pijem caj s nazvom mysi chvost, je to caj s byliniek, predava sa v lekarniach. Je urceny prave pri problemoch s menstruaciou. Mozes ho pit aj pocas, uvolni krce. A z tabletiek mi pomaha jedine Ataralgin.

aadrin

mne pomahaju len Panadol Extra Rapid šumivé tablety, bohuzial si ich musim dat skor ako prepukne ukrutna bolest, inak som cely den v haji ... ale nakolko su sumive, ucinkok je rychlejsi

anandang

urob si mätový čaj a prilož si teplý termofor na podbruško (prípadne použi plastovú fľašu napustenú teplou vodou)... maternica by sa tak mala trochu uvoľniť, sťahy trochu povoliť... môžeš skúsiť aj Iburion, ale nie viac ako jednu tabletku naraz, včera som ho vyskúšala presne na tieto bolesti a stačili mi 2 tabletky na deň, hoci bežne beriem ibalgin 500 aj 4-5 na deň...

answer..

napusti si teplu vanu, alebo si pustaj na spodnu cast chrbta teplu sprchu, alebo si priloz termoflor ak mas, mne to pomaha. Ale najlepsie je lahnut do postele a prespat to, alebo pozerat nejaku nenarocnu komediu. Byvaju aj caje proti menstruacnym bolestiam, alebo sa taktiez odporuca dostat do tela vysie davky vapnika.