pomozte mi prosim...obcasne som sa stretavala s jednym muzom a dost dlho sa mi neozyva a mne strasne chyba,mam dilemu ci sa mu mam ozvat ja alebo cakat kym sa on neozve sam ked na mna este nazabudol
dilema s sms
To sa divim, ak mas Ty vztah a on vztah, ze mas na nieco take zaludok, povahu na rozbijanie vztahov a klamanie partnerov/partneriek. Potom asi vedel, preco Ta nechal...
...od kedy som ho nevidela tak mi parkrat volal tak si nemyslim ze sa na mna vykaslal...co ked sa mu nieco stalo,stratil cislo...
nemyslim si ze som hlupa,som zamilovana a nechcem sediet na zadku a nic s tym neurobit.len neviem co dalej...
zebra108, a ako dlho ste sa nevideli??
a ako ste sa naposledy rozlúčili? ak ti povedal, že "ozvem sa ti" a už sa neozval, tak kašli na neho! ako napísala kajka01, keby mal záujem, určite sa ozve.. ak je zadaný, tak si bola len jeho povyrazenie.. povedal ti niekedy, že ťa ľúbi? ak nie, tak to bolo čisto len o jednom.. ale ak ti aj náhodou prejavoval city, tak to len aby sa ti dostal do nohavičiek.. môj názor..
Zebra a kolko mas rokov?Predpokladam, ze cca 14.Alebo sa mylim?Lebo hlupa si dost.
dobledog...co by si sa opytal ty?
zebra- tak mu napis sms a mozes klamat tym,ze sa ti pokazil pocitac a ci by ti nevedel blizsie poradit. Hadam potom uz mozte zacat debatu aj o inom.
co mu poviem ked sa mu ozvem :ahoj nezabudol si na mna?