Praskanie v kolene

Príspevok v téme: Praskanie v kolene
erik

Zdravim..
Uz daavno mam problemy s kolenom, v novembri som bol na operacii, robili mi artroskopiu ci ako sa to pise, no nepomohlo mi to , mozno ze bolest sa zmiernila pri drepe alebo klacani. Neviete mi poraditt nieco na to ? z drepu ked sa postavim a vystrem nohu tak praska ako blba az to je nechutne, zatial dik

mino38

mne na pukanie v kolene pomohli vyzivove doplnky
amitamin® arthro360 a pohyb. tabletky mam z nemecka na sk som ich nasiel iba tu
-odkaz odstránený-

mato23

zdravim, uz pekne dlho mam problemy s kolenamy, asi pred dvomi rokmi som po trosku namahavej praci nemohol od bolesti ani zaspat,na druhy den som skoro nemohol xodit, v Kosiciax mi robili rozne testy,nic nenasli,skusil som rozne tabletky a kremy-nepomohlo.akunpunktura aj hej,ale zase sa to zhorsuje.mam iba 23r:( najviac bolia ked mi je zima,uz mi praska aj prave plece,vie niekto prosim poradit?

RNG

Latka, ktora vie velmi ucinne rozpustat vseliake organicke a tym umoznit pristup roznych latok k miestu poskodenia je polarne rozpustadlo MSM, ktore je zaroven dobrym zdrojom siry pre budovanie chrupaviek.

MSM je potravinovy doplnok, pouzivany v rozlicnych zmesiach na regeneraciu klbov a sliach alebo cistenie tela.
Davka klinicky ucinna je okolo 2 gramov denne.

sasa121

Nedoporučujem užívať Arthrostop, lebo je to syntetický prípravok,ktorý je ťažký na žalúdok a okrem toho tieto veci veľmi nepomáhajú.Vysvetlenie:chrupavka nemá cievne riečište, z toho dôvodu sa tam tie látky nemajú ako dostať, je to liek protizápalový a protibolestivý, zato tá úľava.Mám však inú skúsenosťFreedom z Aloe vera,kde sú tie látky prírodné, myslím chondroitin,glukosamin a vďaka aloe,ktoré má silnú penetračnú schopnosť, to znamená, preniká hlboko do buniek až k jadru a sťahuje so sebou aj tieto výživné látky,ktoré regenerujú chrupavku, dokonca nanášajú nové vrstvy chrupavky.Tak to je asi rozdieľ medzi Arthrostopom, čistá blamáž a Freedomom.

RNG

www.naturalhealthconsult.com
Traumeel podla zlozenia je zmes 14 protizapalovych bylinnych vytazkov, s definiciou homeo pathos(sposobujuci rovnake priznaky) nema nic, lebo definitivne nesposobuje bolesti klbov.
Zialbohu mnohe bylinne extrakty sa mozu len pod tuto lekarskymi autoritami dovolenu kategoriu schovavat svoje prirodzene liecive vlastnosti, bez schvalenia ako vyzivovy doplnok alebo liecivo.

matko999

Ak je v kolene strukturny problem, tak to nechajte na lekara. Praskanie bez bolesti nemusi byt vazne, mne praska niekde v kosti pod kolenom uz asi 20 rokov a nic si z toho nerobim. Ak ide o mierne poskodenu chrupavku v kolene, moze pomoct Arthrostop Rapid, alebo podobne pripravky, kde su ucinne latky: glukosamin, chondroitin, boscedrin, zelatina. Mne bolest prestala po 1-2 tyzdnoch, ale asi to treba uzivat dlhodobo (s prestavkami).

ethel

to si na tom ešte fajn,ja sa z drepu staviam pomaly aby to tak strašne nebolelo,užívam čistý kolagén-colafit,ale zatial nič.Skús,tebe možno ešte pomôže..