Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

menstruacia nikde a citim sa hrozne..

Príspevok v téme: menstruacia nikde a citim sa hrozne..
Simona90

ahojte..poslednd dni sa citim zwlastne..nemam akosi chut do jedla dnes od rana permamentne vracim,stale citim sa taka slaba akokeby vycerpana nevyspata,pobolieva ma v podbrusi, bradawky mam citlive na dotyk, cca od predwcera mam stale zvysenu teplotu min od 37,4do max 38,7..posledny menzes som mala11.4cyklus mavam zvacsa 17dnowy..a teraz ani menstruacie nikde..zeby sa mi ustaloval cyklus na normalnejsiu dlzku?

simona90

ahojte..nemohla som sa skor ozvat,dnes som bola u svojho obvodneho lekara povedal ze pricinu mojho stavu nevidi..vzal mi krv moc a na obed ked som volala o vysledky tak povedal ze som tehotna..ale mam ist cim skor k svojmu gyn. .lenze moj gynekolog ma teraz 2tyzdne dovolenku a nezastupuje ho iny lekar..co mam spravit? Mozem Ă­st len tak k inemu lekarovi?alebo rovno ist do nemocnice?

lenca45

Simona90, teplota je dost vysoka, urcite Ti to meska chorobou, prip. nejakou virozou (ak teda nie si tehotna, ale o takej moznosti by si asi vedela :) ).
Daj si paralen, zeleny caj, kopu ovocia/zeleniny a sprav si prijemny vecer, zrelaxuj telo a snaz sa do neho dostat co najviac zdraviu prospesnych latok.

janka24

to pripomína dost tehotenstvo ak je možne,že možeš byt tehotna, sprav si test, ak nie, možno si podchladená,alebo máš nejaky vírus a zvykne meškat...