su musli tycinky vhodne pri chudnuti? ake jedavate? chcem sa naucit na nejake ale co najlahsie :) kaloricky ktore odporucate?
musli tycinky :)
ahoj, ja si myslim, ze musli tycinky su humac:D prilis vela chemie, cukor aatd...
ja ich nahradzam zmeskou ovs. vloky, mak, kokos, vlasske orechy, lanove semeno, hrozienka. podla mna je to ovela zdravsie:) a chutnejsie:)
ja by som povedala ze ked to ma niekto jest tak sportovci, pretoze to je celkom dobry zdroj energie
ale pri redukcnej diete? nikdy..radsej si dajte hrst vlaskych orechov a par susenych hrozienok alebo trosku ineho suseneho ovocia...to je prirodzena forma cukru
alebo aj cerstve ovocie
musli tycinku vobec nie su zdrave..smaotne musli ano..ale vo forme tycinky nie..pretoze to je spojene roznymi glukozovo-fruktozovymi a glukozovymi sirupmi a jacmennym sladom..proste kvoli tomu to drzi pokope...a vy si myslite ze to je zdrave???je tam zbytocne vela cukrov...a aj dost rychlych cukrov, ktore by sme nemalu konzumovat vobec
radsej si urobte domace musli, dajte si tam co mate radi...a to jedzte..
v danom linku: "DOBRÁ VLÁKNINA jablko - škorica 25g"
kupila som si dnes jednu len este ju nezjem, az ked mi odobrite :)))
co hovorite na tieto?
www.google.sk
...neviem ci sem da ten link
jablkove su najlepsie:)
a preco by si mala? ja som to jedla a schudla som...kde je problem? jedna mala tycinka ma tak 30 gramov, to je nic a zazenie hlad...
no super...tak asi aj tie budem radsej nadalej obchadzat :))