sex pocas menstuacie

Juro_K-1

No laska moja bolo nam fajn ale sem si to pisat nemusela :) co sme robili naco sme mali chut a podobne :D MILUJEM TA LASKA MOJA NATIKA :-*

lucuska

ahoj....velmi ma stipe posva nie vo vnutry ale vonku totale to mam cervene moze to byt so sexu pocas menzesu?fungicidin krem mi pomoze?? diki za odp

lucuska

ahojte je to mozne ze v piatok som dostala a silno a este ten den som mala sex a teraz je pondelok a mam velmi silno a boli na aj v podbrusku.....preco?

majdalenka

súhlasím so všetkými dámami :) keď je chuť a partnerom nevadí krv tak milovanie nie je žiaden problém.
no určite nezabúdaj na hygienu. je fajn, keď sa môžeš osprchovať aj pred tým aj po tom, aby si si nezaniesla infekciu a tiež je fajn použiť kondóm. ale nie je to nutnosť ak dodržíš prísnejšiu hygienu.
a ešte ti poradím, ak nechcete byť od krvi, resp. ak partner odmieta kondóm, tak použite soft tampóny. tie sú určené (okrem riadnej funkcie tampónov) aj na milovanie počas menštruácie. alebo aj mooncup, ktorý ti nahradí menštruačné vložky či tampóny. viac si prečítaj na merien.sk.

Azzaro

A prečo by mal s tým mal byť problém ? :-)
A čo už keď je chuť nie je čo riešiť . :-)
A ak predsa len je nejaký odpor treba použiť pršiplášť . :-)