Mám malú dcérku, ktorá bola už takmer od narodenia chorá. Mala laringitídu a rôzne formy alergie. Ťažko si je aj predstaviť ako sa cíti matka, keď sa jej dieťa dusí pred očami. Doktorka mi poradila, že je pre ňu dobré ísť v lete k moru, ale ja sa bojím cesty a čo spravým ak dostane záchvat, alebo niečo podobné. Je nejaká možnosť dovolenky podobne chorých detí so zdravotným dohľadom počas prázdnin?
strach z dovolenky
Už ma osmeľujete, ale ja by som aj tak najradšej išla s nejakou skupinou ľudí a lekárskym dozorom. Hľadala som na internete pod odkazom - klimatický pobyt - ozdravný pobyt..., ale nič aktuálne som ešte nenašla. Skúste mi poradiť v tomto smere.
seretide disk...to je ucinne astmatikum. ALe treba pravidelne.
a to mi chceš povedať,že ten seretide neužíva pravidelne?To musí! More je naozaj blahodarne pre tento druh ochorenia.Ak bude pravidelne užívať seretide nemal by sa záchvat objaviť počas cesty.Pri mori je ovzdušie vlhké a slané,čo jej len prospeje.Odporúčam oznámiť ošetrujúcemu lekárovi,že chcete cestovať a poprosiť ho aby jej predpísal niečo s rýchlim bronchodilatačným účinkom-u dospelých je to atrovent...seretide má postupné uvolňovanie-12 hodinové...
ribomunil, xyzal, seretide, rectodelt
lilinka-no dobre,ale aké lieky užíva,konkrétne mi napíš... ahoj slusny_muz...
Momentálne nie, ale sú také obdobia, keď ju dráždia alergény a prach. Príde to nečakane. V tom je to najzákernejšie.
urcite sa organizuju nejake dovolenky aj pre deti s roznymi chorobami. Treba skusit pozriet na internete. Moja znama ma postihnute dieta (obrna)a boli na dovolenke v Grecku aj s inymi postihnutymi detmi....
bojíš sa,že sa začne dusiť? Užíva nejaké spreje na dýchanie?