no bolo tu uz vela dohadov co s tym .. presla som uz vselicm a musim povedat ze ten lactacyd alebo ako to bolo mne velmi skodil..ja pouziva saforele a je to naj asi co som pouzivala..tak isto sa mi mykoza stale vracia a pricinou vzniku boli hlavne aj slipove vlozky .. isto to zavisi aj od druhu ale najma aj od toho ze tam to dole musi dychat preto ani neodporucam prekladanie noh..takze z toho vypliva ze tie slip. vlozky tiez nie su bohvie co..mykoza sa mi dodnes stale vracia a doktorka zistila ze pricinou vzniku su nejake bacili co mam tam a sa viazu na bunky..takze som zvedava aku liecbu mi da a ja vam potom napisem..urcite si u doktorky dajte urobit vyter a nech ho pekne krasne posle do labaku ci nemate nejaku bakteriu v sebe..tak vela stastia..samozrejme ze sa aj opytam najblizsie ako som k nim mohla prist aby som sa im najblizsie vyhla ;) nebojte mykozam navzdy koniec...uz verim tomu.. 2-3 roky s tym bojujem a teraz citim ze sa to blizi ku koncu..a kedze viem ake je to svinstvo a neprijemne bolave a neviem a zneprijemnuje nam zenam to zivot..tak vam isto napisem este k tejto teme nejake info co zistim alebo ma napadne a este nieco ma napadlo. niekolko doktorov mi odporucalo candivac..su velmi dobre ohlasy a nie len co som pocula od doktorov ale aj moja kamaratka s tym bola velm ispokojna..min. pol roka mala pokoj a kedze vieme ako je to neprijemne pol roka je isto pre nas dost vela :) tak zatim