Dobry den, trpim castou bolestou hrdla, ktora nie je vzdy vyvolana bakteriami alebo virusmi. Bolest sa neprejavuje na mandliach, skor na "podnebi", aspon mam taky pocit. Opakuje sa aj niekolkokrat do mesiaca a ja uz som z toho zufala... Chcela by som vas preto poprosit o nejaky osvedceny recept proti takymto stavom. Co by mi mohlo konecne pomoct?? Uz nechcem zaidne PNky ani antibiotika. Za kazdu radu dakujem.
casta bolest hrdla
moma, keby slniecko si stalo za svojimi radami, tak ich sem capne nech pomoze aj inym. ale nie je to tak. v roznych temach pod roznmi nickmi vabi od vas kontakty. co myslis, jeho rady su odborne, fundovane? ak by to tak bolo, v poho ich tu prezentuje....
slniečko_xxl
moja adresa je: belphegor@azet.sk
dufam, ze sa mi ozves... ;-)
...mna ked zacne boliet hrdlo,vykloktam si ho STOPANGINOM 1-2dni a mam pokoj/skus aj ty,mozno pomoze,hoci je to individualne/
Skus posilnit imunitu. Podla mna za castymi chorobami je v prvom rade slabsia imunita. Stres, nadmerna zataz a celkova psychicka nepohoda ju dost oslabuju, ci mozno casto ani neuvedimujeme. Skus brat betaglukany, zinok, selen, probiotika, zacni chodit na cerstvy vzduch, hybat sa. A este jedna vec, mozno sa ti to bude zdat smiesne, kloktaj slanou vodou. Ale vtedy, ked si uz chora, ti to nepomoze. Mam na mysli skor preventivne, kazdy druhy treti den alebo ked zacitis, ze ta zacina boliet hrdlo. Bakteriam a virusom chvilu trva, kym sa dostanu cez sliznicu a takto si ju vlastne cistis.
Ahoj. Daj mail, pokecáme, možno zistíme príčinu. Niečo viem, možno poradím, niečo si zistíš sama. Je toho viac, nechcem to tu rozpisovať.
viac x denne kloktat koloidnym striebrom + kvapkat ho do nosa viac x denne
Skúste si podnebie každý večer ponatierat s Herbadentom. Dostat v lekárni bez lek. predpisu. To je dobré aj na afty, okolo zubov a pod. Sú to výtažky z rastlín.