Potrebujem radu...Menštruáciu som dostala asi 25.marca a skončila mi niekedy okolo 8.apríla...Po konci menštruácie som mala sex,no s ochranou a priateľ mal dve kondomy na sebe...čiže otehotnieť som nemohla,kondom nepreskol...No nedostala som do dneška menštruáciu,brucho ma bolí už druhý deň ako pred menštruáciou,prsia ma bolia,keď sa ich dotknem,no nikdy som takéto predmenštruačné príznaky nemala...čo mi može byť?možem byť aj napriek tomu tehotná?..antikoncepciu neberiem,som mladá...a mame to nepoviem,najprv si chcem byť stopercentne istá...
Asi Som V Tom...
oplodnil ta duch svaty moja..jedine
dca kondómy na sebe si menej bezpečné ako jeden... totálna kravina, používať na sebe natiahnuté dva kondómy a osobne sa aj dosť čudujem, že si nejaké chlapa na to nahovorila...
si normalna? a ako by si asi mala otehotniet? duch svaty ta oplodnil alebo co? nabuduce nech si ten tvoj partner da 10kondomov mozno potom budes istejsia
Viem,že to stojí pár šupov,ale nemám na to nejako odvahu... A strašne sa bojím... :(
Prosim ta, NewDivide, urob si test, dostanes ho v akejkolvek lekarni. Tych par supiek, co stoji, sa ti oplati investovat. A budes kludna. Podla mna nie si tehotna, ak ste mali kondom (dokonca 2 :))cyklus sa rozhadze casto.