mala som sen s mrtvym strykom /zomrel pred pol rokom/ :nastupila som do autobusu (sofer bol moj oco, v skutocnosti je tiez soferom) a tam som ho videla stat..kamenna tvar, nic nehovoril, len stal a pozeral vonku..rozplakala som sa, stal odomna asi dva metre, bala som sa nanho pozriet..snazila som sa rozpravat s otcom, opytat sa ho preco nic nerobi ale smeje sa vkuse na niecom s nejakou mladou cudzou babou..stale som plakala ale oco ma ignoroval, len ked uz vsetci vystupili tak ma zavolal s nim na obed..o strykovi nic.. prosim vas netusite co by to mohlo znamenat? stryka som mala velmi rada...
sen s mrtvym pribuznym
Moja mama je na tom veľmi zle. Doktori jej dávajú už len pár dní. Choroba má veľmi rychli priebeh. Do rána som mala veľmi divný sen.
Snívalo sa mi, že sme boli v nejakom dome a robili sme dlhý stôl aby sa k nemu zmestilo viacej ľudí. V tom dnu vošla moja starká Zuzka, mamina mama s nejakým pánom ktorému som nevidela do tváre lebo sa zohol k topánkam. Starká sa vybrala ku mne a ja sa jej pýtam ,,Starká Zuzka si to Ty?" a ona mi odpovedala ,,Áno ja som to Adrika, prišla som ťa pozrieť." Mala na sebe obleceny svetlý balonovy kabát. Ona taký nikdy nenosila. Taký nosila moja mama.
A dnes je 24te výročie ako sme pochovali Petra, maminho prvého druha. Zomrel 11.5. a 13.5. sme ho pochovali.
Môže to znamenat, že si jej mama s jej priateľom prišli po ňu?
Mne sa raz snívalo že som pobozkala jezisovu ruku. A dávnejšie môjho dedka mama bola celá v bielom a išla za mnou s rukou vystretou a volala má aby som išla za ňou ale to bolo už dávno neviem či to niečo znamenalo.
nemas za co, suhlasim s jajkou ak sa bude opakovat potom to znamena teraz uz na to nemysli. maj sa dobre pa
pokial sa ten sen bude opakovat, tak to nieco znamena, inak to bola len nocna mora a zabudni na nu.
ser-lok, a zuzic,dakujem,praveze som sa nerozpravala, bala som sa ho..a on akoby bol na mna nahnevany,taky mi pripadal..a hej bol to riadne zivy sen..
misa ja si aj mylsim ze to este nemuselo nic take znamenat...ked si mala stryka rada a myslievas nanho, po rok nie je taka dlha doba...ja som prisla o milovanu osobu pred desiatimi rokmi a casto na nu mylsim a tiez sny boli...ale nerozpravala si sa s nim nesnazil sa ti nic neznacit? bol to taky zivy sen?