Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepšia AKNE kozmetika

vrana80

Urcite by som isla ku kozmeticke, ona aj poradi, ja som zistila ze musim po case striedat, vyhovuje mi Mixa, Avene, La Roche Posay a Neutrogena, samozrejme vsetko pre problematicku plet.

Mirrrka

Odporucam salon a zaroven profesionalnu kozmetiku Alpha-H. Pri pravidelmom osetrovani v salone plus domacej starostlivosti sa dostavi vyborny vysledok :)

hevi

Chod ku kožnej.. Ja som skúšala fakt všeličo.. No nič mi nepomohlo tak ako skinoren a vsetky tie veci od koznej..Velmi si to chválim.. Používam to od aprila a teraz mám nádhernú tvár!!!

Lana Lou

Mne osobne na akné nezabrali žiadne bežne dostupné krémiky či mastičky, zaberajú len lokálne antibiotiká, avšak tie na predpis z lekárne len dočasne... Potom som ale objavila prírodné antibiotiku menom kapucínka (dostať ju vo forme tinktúry) a na to si baktérie nevytvára rezistenciu, takže ho možno používať nonstop a stále zaberá :) A je to vcelku lacné, len je problém ju zohnať (aspoň u nás). A len tak na okraj, úplne mi akné zmizlo len keď som brala HAK, keď som ju zo zdravotných dôvodov musela vysadiť, bolo späť :(

monca23

Jednoznačne najlepšia, čo som doteraz mala, čo sa týka účinnosť/cena je Tinktúra proti tvorbe akné od SK výrobcu Antiff Exclusive. www.jvnatur.sk, www.antiff.sk