jeho byvala mi neda spavat.....

klara87

uz to nebudem robit mas pravdu ani mne by sa to nepacilo,neviem co sa to som mnou stalo proste som zacala mat strach
on je uzastny chlap nechcem ho stratit kvoli mojej hluposti

rada

klara87 v prvom rade mu nekontroluj vobec smsky... to je ta najvacsia hlupost. Tymto ho skor stratis ako ziskas. Nauc sa s nim o takychto veciach rozpravat. Na rovinu sa ho spytaj, este ta vyhladava byvala? A vsimaj si reakcie na nu a tiez spravanie k tebe. Ak je stale s tebou, a nemeni sa tak si vybral teba. Pozdvihni si sebavedomie a zacni mu doverovat. Ale nekontroluj ho, nerob mu ziarlivostne sceny... Keby som ja zistila, ze mi priatel pozera smsky, stratil by u mna doveru. Tak pozor na to.

klara87

velmi pekne vsetkym dakujem za rady
velmi mi to pomohlo
...pise mu zriedka a viem to od neho,ale taky sposobom,ze mu prisla sms a ja som sa ho opytala kto mu pisal a povedal ze ona
ale potom mi to uz nepovedal, ze mu po nejakom case pisala znova.Nieje toho az tak vela ,ale aj tak som zacala mat z toho obavu

niekto

otvoreny dospeli rozhovor
nic mu nevycitaj povec mu ze sa bojis ze o neho prides ze mas z toho strach proste ako to citis nezakazuj mu to akonahle mu to zakazes vznikne zbytocna hadka

kajka01

nemusi ti to byt hlupe...normalne mu to vysvetli, ze ti to prekaza-ked je toho vela, jeho byvala by si tiez mala uvedomit ze on ma uz niekoho ineho a iny zivot a nemala by sa stale montovat do toho jeho.
je ine napisat zriedka co je nove a rozdiel otravovat kazdu chvilu...
kludne v pohode mu to vysvetli a uvidis co on na to..lebo ked to budes dusit v sebe bude ta to zbytocne zozierat a bude sa to v tebe hromadit a potom vybuchnes

dobra vila

Odkial vies, ze mu pise?
Povedal ti to on, alebo sa mu hrabes v sukromnych veciach?
Ak ti to povedal, niet k tomu co dodat, bol uprimny a zrejme nemas co riesit :)

klara87

to teda ani ja namam rada teka p... a som z toh na nervy
a sme tam sa do telefonu pozriem ale nikdy tam nic nieje ,neviem ci si to uz nahovoaram ale mam pocit ze si on dava na to pozor aby som tam nic nenasla
budem sa s nim dnes o tom vsetkom musiet porozpravat len neviem ci mu mozem povedat ze mi vadi ze mu ta hlupana pise a to ze su priatelia mi je divne ,neviem ako nato aby to nebolo hlupe a detinske
je to dost blba situacia pre mna

Lilllss

co sa tyka jej ja by som ticho nebola stretla by som sa s nou a natŕovinu sa jej opytala co od neho chce ked vidí ze ma priatelku
taketo veci neznasam ked je chalan zadany a pcha sa mu do riti byvala
na infarkt
sa to stalo nieco podobne kamaratke
lenze ten chalan to olutoval
si uvedomil o co prisiel ked sa vratil k byvalej a zacala ho podvadzat

Lilllss

Tak mu zacni verit
mozno ti neklame
trosku ho pokontroluj, nie casto a nedavaj to najav ze ho kontrolujes len si proste zvedava atd.
pohrab sa mu v telefone alebo v pc