existuju muzi ktori by ...

alexandra91

spehovala som ho iba raz vtedy na silvestra nikdy potom som to neurobila
odvtedy mu verim
neverila som mu preto lebo viem ako po nom baby isli a nepoznala som ho dlho len 3 mesiace
lubim ho a vek neriesim teda riesili sme ale teraz je to v pohode pre nas oboch,aj pre rodicov a znamych

nexus

.fiiiha, toto je silna prihoda :)))
v krikoch.. ty si dobrodruzna povaha :)
a nevadi ti, ze je od teba o tolko starsi?

christy

alexandra.. ty si hotovy detektiv oriesok..

inak ja neviem, keby ma moj partner spehoval, asi by to bol znak ze mi nevedi..

uz si premyslala preco mu nedoverujes?

alexandra91

nie nehladam, ja len tak, co si o tom myslite... Mam priatela s ktorým som rok a pol. Na neho by ste povedali, ze ma kazdy den inu... Ale nieje to tak.. Mal kopu moznosti ma podviest. Uvediem priklad : Na Silvestra som bola dost vázne chorá po nehode. Povedala som mu, ak chce, nech ide von s kamosmi, povedal, ze nie. Chce ostat so mnou. Lenze som vedela, ze sa chce zabaviť, kedze mal v ten den aj narodeniny. Prehovorila som ho, nech sa o mna nebojí, ja ostanem na byte s kamoskou, pustime nejaký film... Boli sme spolu len 3 mesiace, to nie je vela. Asi som bola hlupa, ale s bolestami sme s kamoskou sadli do auta a sledovali sme jeho a iných kamosov na chate. Na vlastné oci som videla a pocula jeho rozhovor s nasou ,,byvalou kamoskou,, pritom ale on vobec netusil, ze sme v kríkoch schovane. Vesala sa mu okolo krku zacala ho bozkavať, na moje pocudovanie som videla, ako ju od seba odstrcil a povedal jej, ze ako to mi to moze urobit, svojej kamoske (mne). Ona ho poslala kade lahsie, lebo ju odmietol. Prisiel k nemu kamarat a pýtal sa ho, ci si s nou nechce uzit. Mozno veríte, mozno nie povedal, ze ma priatelku, ktoru miluje a nikdy by ju nedokázal podviest. Po nejakých 5min povedal, ze sa zabavil, ale chce byt so mnou, tak ide domov. Ponáhlali sme sa domov. Ked prisiel, tak som sa ho vypytovala, co a ako, ci sa na neho nejaka nelepila. Povedal mi to presne tak, ako som Vám opisala. Ani v jednej veci neklamal. Tých príkladov by som Vám uviedla viac, len sa mi to tu nechce vypisovat. Neverila som mu, ale presvedcila som sa o tom, zeby ma nikdy podviest nedokázal. Takže asi takto.
Inác, on ma 34, ja 19.

Sherlock Holmes

to by museli byť impotentný.... ale... ide o to, ako podviesť.. podviesť v mysli dokáže každý, ale reálne je to vždy iné....