Chcem sa opýtať, či niekto poradí. Diagnóza: cysta v dolnom recese pravej maxill.dutiny - cystis antri Highmori I.dx. Čo to je za choroba a ako na jej liečbu. Stále ma bolí v oblasti tváre nad chrupom.
Cysta v zubnej dutine
HOFFI a to ti nebolo povedane ako ta preliecia?aka je velka?moja bola rozsiahla,boli v nej zanorene korene dalsich 4 zubov,kt.su inak zdrave.
ako ti ju ostarnia?
Denz...zabudla som dodat,ze na tom mrtvom zube mam tiez korunku a tiez kvoli urazu.
neriesila som dalej....neviem.
nieje to bolest,kt.sa neda vydrzat,ale citit to ako by mi to miesto nieco stahovalo zverakom,neviem to ani popisat.
no obtazuje ma to,tiez mat obavy z kazdej preventivky.
sun- a neda sa to inym sposobom preliecit?
To mas normalne bolesti pri zmene pocasia,alebo aj inym sposobom?
denz,mne ho preliecili antibiotikmi.
ale vraj to miesto uz ostane vzdy citlive a oslabene:(
slniecko- tak s tym s tebou vobec nesuhlasim.Sorry.
Bez atb by sa kopec horob nevyliecilo.
Ale suhlasim s tym,ze dlhodobe uzivanoe atb je zle a casom organizmus prestane reagovat na atb.
Ja som mala tiež hnisavý absces na dolnom ďasne, pred 3 dňami som s tým bola na stomatochirurgii, kde mi to vyškrabovali takou kyretou, prišlo mi tak zle, že som tam odpadla...bolo to hrozné, ale jazva na ďasne sa pekne hojí...
IDenzl:
Všetci vieme že antibiotiká su produktom pliesní, sú jedovaté a usadzujú sa v tele. Asi nemáš doma plieseň, lebo ti povedali že je škodlivá. Však? :-)
sun- a to preco??
Ten zapal sa neda odstranit napriklad ATB?
a tiez mi bolo povedane,ze tu cast,kde bol zapal nos.dutin uz budem citit vzdy,napr.pri zmene pocasia,co je aj pravda,lebo ak je mraz,alebo veterno citim na tom mieste lamavu bolest.
No tak to je vazne zaujimave...
Ja som mal uraz a mam jeden zub uz nie svoj,teda lepsie povedane mam ho nasadeny na kusku zuba co mi ostal a normalne som zaskoceny......
Bol som aj na rtg a zatial je to zrejme v pohode.No ako vas tu citam.....bude lepsia castejsia navsteva rtg.