podte so mnou

sisssa--

Zlatko uz musim ist ...uz tu Patrik preslapuje a mam ta dat pozdravovat .Ahoj moja moc myslim na teba ..nenechaj si ublizovat mas velke srdiecko a verim ze sa ti bude v zivote velmy darit ahoj zlato moje a urcite sa ti ozvem SLUBUJEM .

zuzic

sefovat bude?:) sikulky ste obidvaja:) no bola to taka nehoda...spoluziak mi rokou strelil do prstu, ten sa pretocil a napuchol:/ zevraj odstiepeny kusok z kosti ci co...mno tak...s triednou mam momentalne brutalny spor taky hadam este ani nebol, mam par problemov ale poriesim...takze vcelku som v pohode:) na skolu som prijata s najvyssim poctom bodov bola som sa aj zapisat, o dva tyzdne idem na chatu s kamaratkou, bratom a jeho kamaratmi takze bude sranda som rada:) a ty? kedy si bola naposledy u nas v nitre hm?:)

sisssa--

JAAAJ uz som na teba tak cakala??? Ja tiez vela na teba myslim ty moje dievcatko...A ta nestastna svatba no patko dostal na nu chut ,ked sme boli na svatbe mojej kamosky ,ale nie ja sa este na sobas necitim a preco som teraz v Sturove ??No lebo Patko tu ma robotu a ja som isla s nim ale asi uz aj v Sturove zostaneme lebo tu bude sefovat a vies aj sa na to tesim ,je tu fakt prijemne.A kde si sa tulala ze si si narazila prst?Boze dievca a inak ako ,v skole vsetko v poriadku ?Ta potrvora tvoja triedna uz skrotla?

zuzic_

vdaka...
denz s tou nasou dohodou...snazila som sa...dobre to asi neni este ale snaha bola...naozaj...

siska:) zlato moje...myslim na teba casto a dufam ze patrik sa o teba dobre stara:)...v sturove? ale inac...ta svadba sa mi nezda zly napad:P)) ja som v pohode zijem akurat vcera som si prst narazila tak ho mam v dlahe boli jak hovado tabletky nezaberaju:/...no ty sa ale pochval co mas este nove:)

sisssa--

Ahoj zlatko zuzicenka ,prosim ta nehnevaj sa ze ti pisem tak neskoro ale ja som teraz ako vymetena ja ti teraz toho mam akosi dost ..no nestiham a ked pridem domov tak padam do postele a som hotova .Pisem ti do tejto temy ,lebo vidim ze ze si tu dost casto a Denz je zlaty ze sa takto o teba stara....Denz!!!! A inak ako sa mi mas ?Ja prezivam dost blaznivy a uponahlany zivo t moja zlata Nitricka co ti poviem uz to nie je ono. Jaj a patko sa tiez dostal chut zenit ,no uz my len to chyba ku stastiu m,mam cas do tridsiatky.A hlavne som ti zabudla napisat ...uz nie sme v Bratislave ,ale v Sturove je tu sice krasne a klud ..ale?!?! Vies Pato ma taku blbu pracu ze sa takto presuva po celom Slovensku ale teraz uz by sa to malo ustalit ,teda dufam .Takze asi tak ,teraz som do osmej doma ,budem na nete ...cau zatial a napis mi o sebe ako sa mi mas.