pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
no...tak pokusim sa...radsej budem tisko:) pssst:)
:DDD tak ale ten dedko mal mozno 55:DD
o chvilu pide aj na pangamin:)
no musim brat sem ide takze zatial ajoj vecer si precitam:)
inac prisiel druhy brat z ba z intraku a strasne sa zabava na tej slahe blbecek:P
denz prepac:(
ja ti uz nic radsej nepoviem aby si nebol smutny ale ked ja za to nemozem ze mam taku prelietavu papulku:(
ale uz si radsej desat krat precitam nez odoslem aby som sa niekedy nepreriekla...
ale sak:DD ja vyzeram normalne aj ked premyslam:D normalne som pocuvala hudbu a divala doblba to je vsetko:DD
tak inac ja som ho videla aj za zaclonou ze kukal predtym:DD ale ma nenapadlo ze spravi taku kravinu:D
tak ale taketo pozitivne pocity mozes:)
len nesmies bt kvoli mne smutny:)
ale ja som nebrblala nahlas:D som bola ticho len pocuvala hudbu a sedela a pozerala doblba:D a troska poprchalo ale sak co:P
no povedz vsetky pocity ja ti ich vyvratim vsetky:P)) no hovor pocuvam:)
no dovol?:D ze starenka:P a ja a kostnata:DDD
ja neviem co mu bolo:D ale normalne som ho dookola musela presviedcat ze nespacham samovrazdu ze len premyslam:) a to som ani nerevala ani nic tak neviem co ho to napadlo:) jak zasiel hned som padala este skor jak stihol dojst znova na bakon lebo sak som uz myslela ze policiu na mna volal:DD
juj denz...len ty nemaj o mne ziadne pocity ok?:) ja sama sa v sebe nevyznam nie to este ty:P)
a slubila som ti to takze to plnim inak by som teraz nevecerala:) mozno je pravda ze niekedy uz neviem ci robim spravne ked jem tak vela ale ked som ti slubila tak to nezmenim jasne? takze uz nebudes hadzat takych smutnych smajlov ok?
inac zas som narobila strasny trapas:DD teraz som sa vratila z vonku, a chvilu som sedela za barakom na hojdacke a tak rozmyslala tak som si resetovala hlavu a oproti na balkone bol taky ujo stary..a ja len po polhodke kuknem ze sak kde je ten dedko ze tam bol pred chvilou. a kukam a on ide oproti mne a rovno ku mne:D ja uplne mimo a on sa ma pyta ze ci chcem spachat samovrazdu a ja len ze nie preboha:D a on ze ci urcite lebo ze tak vyzeram a toto mi stale rozpraval:D som myslel ze uschnem ja enviem ci som tak blbo vyzerala alebo co ale strasny trapas:D este sa sest krat obzrel a stale a pytal ci si nieco neurobim:DD by som nikdy nepovedala ze v baraku podomnou byva taky "staroslivy" dedus:P