chcem sa spytat ci je normalne ze som pri prvom sexu necitila vobec nic,ani bolest ani vzrusenie proste akoby ani vo mne nebol........o panensku blanu som mohla prist pri prstovani ale aj tak by som mala nieco citit...ako potom dievca ako ja moze dosiahnut aspon vzrusenie ked penis v sebe vobec neciti...
Bez pocitov......
no bude to mat s tebou tazke...
ja ti odporucam kupit si nejaky vacsi vibrator a skusit to s nim, ale nehovor to tvojmu chlapcovi kym to nevyskusas a nepodari sa ti dosiahnut orgazmus...
nie penis ma normalny..akoze trochu citim hej ze nieco je vo mne ale inak nic...pri prstovani citim vzrusenie ale orkazmus nedosiahnem ...a cez klitoris len so sprchou,hoci pri priatelovi je stale blizko orgazmu no nikdy to nepride =(
no ja mam podobny problem. Sex som este nemala,ale robim sa-cez klitoris-jedine tak mam orgazmus. skusala som aj prst.dala som dnu skoro cely ukazovak,ale nic som necitila. V okoli posvy ziadne vzrusenie. Skusala som to ked som bola doma sama a venovala som tomu dost casu,aby som sa poriadne uvolnila. Bola som tak vzrusena,ze cez klitoris by ten orgazmus aj bol,ale ja som chcela cez vaginu,ale nic nebolo citit :(
a pri prstavani si niečo cítila??