problem s travenim len ked...

Príspevok v téme: problem s travenim len ked...
ninnna

mam taky .pre niekoho urcite smiesny problem..ale mne to veru nieje smiesne ked som v tej situacii.. kedze ma s priatelom deli dialka, chodim k nemu na vikendy alebo niekedy cely tyzden.

ide o to,ze ked som doma,nemam problem s travenim ani nafukovanim a akonahle som u neho.. nejde to..na velku potrebu niekedy nejdem aj 3dni.. neviem ako je to mozne.. jednoducho sa to neda.ako kebs zo stresu.viem ze to je normalne ale niekedy sa citim tak trapne. hlavne ked je ticho a ja idem na zachod.. no davam si pozor.. takisto nafukovanie.. domov idem s nafuknutym bruskom a jedine na co sa tesim je zachod..
viem,je to smiesny problem ale neviem ci sa to da vlastne zmenit.. chcela som sa opytat ako funguje liek. -linex

nikki.7

Ja osm mala tieto isté problémy.Na začiatku vzťahu som bola tiež nervózn az toho,keď sommala ísť u priateľa na WCko.To už ale vtedy sa u mňa začalo prejavovať nefungujúce črievko.Tak som to po niekoľkých návštevách vzdala a s pravdou vyrukovala von.A môžem povedať,je to úplne super.Už spoĺu bývame,ale aj keď sme spolu nebývali,mal veľmi dobrý prístup k tomu a keď ma aj boleivalo bruško,rád mi ho hládkal,pomáhal mi.Čiže určite to nezdržiavaj,pretože si môžeš privodiť ešte väčšie poblémy ako len tie čo máš.

Deee

kup si radio do wc-ka, take male zavesne na stenu, je odolne aj voci vode ak je wc s kupelnou spojene, my to mame a nasi hostia si to nevedia vynachvalit, kazdy ma zabrany na cudzom wc a tak si pekne pustia hudbu a zabrany opadnu :-)

Karina

Ninna ja som na tom uplne rovnako :) kedysi som mala vztah na dialku a prebiehalo to rovnako, akonahle som sa ocitla u neho tak som jednoducho nemohla... Alebo mohla, len som mala napriklad hnacku alebo co, skratka nepokojne brusko. Mozno to bolo cestovanim alebo cim, inak si to skutocne neviem vysvetlit :).

ninnna

uz sme spolu skoro 2 roky.. este to neopadlo.. aspon nie uplne.. a este ked su tam aj jeho rodicia. a hned maju izbu vedla a tenke steny noo je to o psychike hodne. len neviem kedy to prejde..

matamata

to je psychicky blok..proste nejdes u neho na toaletu lebo ti je to trapne a bojis sa ze nieco zacuje...to ma vela ludi...vela ludi strati taketo zabrany ked sa viac zblizia..proste ked sa budes u neho citit ako doma a bude vam dobre tak taketo stresy opadnu