Dievča a tehličky na bruchu

Príspevok v téme: Dievča a tehličky na bruchu
Simonka77

Je to divné, ale mám ,,tehličky\\\" na bruchu. Mám 18 rokov. A to nerobím až tak veľa, denne max. 5O brušákov. Je to normálne? Viem, že niektorí ľudia sa snažia a nedosiahnú žiadne výsledky. Mňa však trápi to, že nemám taký vykrojený pás. Skôr rovnú líniu. Sú tehličky atraktívne na dievčati???

mango_tree

No ved prave preto nemas pas, lebo mas tehlicky si myslim. Ja mam stihly pas a ked som viacej cvicila, zacali sa mi rysovat svaly na bruchu a zaroven zacalo byt take rovne a to sa mi veru nepacilo. Ovela viac sa mi paci moj stihly pas v pomere k bokom, takze som to nechala. Nemam tehlicky, ale mam pekny pas a nemam ani tucne brucho. Vsetko s mierou si myslim treba. Alebo sa chod poradit do nejakeho fitnes centra, nech ti poradia cviky na taku postavu aku by si chcela. Ale zavisi aj aky si typ bez cvicenia.

Zaran

Prečo by to nemalo byť normálne,ved tehličky vyzerajú super,aj na dievčatách,určite lepšie ako byť opásaná sadlom.

Killmaster

Podla mna ked ma dievca tehlicky tak je to pre muza pekne pretoze take nieco u zeni je velmi vzacne ale ak mas len tehlicky a zbytok tela nic nevytrenovany ani trosku moze to byt odpudzujuce takze by som doporucil trenoval vsetko naraz ako ja :P

Sašqua

Poradíte mi prosim ?? Ak chcem dosiahnut k tehlickam ako mam na to ist chodim na treningy , tanec a mam svaly trochu na rukach .. :) a je podla vas sexy mat tehlicky na bruchu ?? :)

dobra vila

Simonka, no vies, to od toho zavisi, kto ma aku kondicku. Ja som robila 200 kazdy bozi den... Ty, co este nemas kondicku, by ti stacilo urobit 30 a mozno by ta na druhy den bolelo brucho :DD

Simonka77

t333: súhlasím, je lepšie robiť zopár každý deň, ako v jeden deň urobiť toľko, že je z toho svalovica

dobra vila

Lost, brusaky sa robia hlavne tak, aby si citil, ze ti zaberaju brusne svaly, tot vsjo :D. Aspon ja to robim za tym ucelom, nech sa mi spevni brucho.
P.S: s tym typkom na videu co vsetko predtym robili?:D Je spoteny ako prasiatko. Asi to z tych par brusakov nebude :P