Trapna kolegyna!

Príspevok v téme: Trapna kolegyna!
bezbranna?

Mam alebo zacinam mat problem s kolegynou! Cestovali sme spolu aj s mojim priatelom vsetci z roboty jej autom. Moj priatel mal super naladu a rozpraval vo velkom, nie ako bezne. Ibaze oni dvaja sedeli v predu a rozpravali sa dost ticho, takze vela som nemohla pocut aby som sa zapoijila a ked uz som aj pocula, tak ona sa stale vyjadrovala len v druhej osobe (videl si, pocul si..) a ja akoby som bola vzduch. Dost sa ma to dotklo, lebo on je sice jej mensi nadriadeny, ale je v prvom rade moja kolegyna, ale mna v podstate ignorovala. Chichotala sa na kazdej blbosti a skvele si rozumeli, pritom viem ze mu bola aspon dosial nesympaticka. Jemu verim, lebo sa snazil byt v pohode, aby nas vozila castejsia. Ale ona sa mi nepozdava. My dvaja stojime na chodbe a ona prejde okolo s milym usmevom k nemu. Ja len kukam a dost mi to vadi. Je to moj frajer, tak by sa mala uvedomit!

cajik

hm,len aby to ze si o nej mysli ze je trapna bol fakt jeho nazor a nezakryval tym sympatie k nej. ale nechcem sirit paranoju :)

[zruseny12]

ESTY-ma uplnu pravdu,su zeny,ktore ked nie su zaujimave nicim,tak sa zacnu tak predvadzat,aspoN chovanim atd.len aby boli zaujimave,takych som poznala poslednej dobe dost CEST VINIMKAM...takze bud si na to zv.alebo mas smolu-takej sa tak skoro nezbavis...

Elizabett

Môj priateľ bol na vyšetrení pečene jasne že dosť pil alkohol teraz už nie lieči sa.Bol na sono pečene a napísali mu-difúzna lézia parenchýmu pečene-steatofibroza.CI? O 3 týždne ma isť na interne.Prosím o bližšie vysvetlenie čo to znamená.A akú dietu by mal mať.Ďakujem.

jana66

Mám z toho taký dojem, že ti to robí naschvál...naschvál s ním koketuje, aby ťa naštvala a ukázala ti, že ti môže frajera prebrať raz dva...je však dôležité ako to berie tvoj priateľ...ak to spolu rozoberáte aká je trápna a čo robí ?...tak o.k....ak však jeho názor na nu sa zmenila a zahráva rozhovor o nej do outu, tak si ju podaj medzi štyrmi očami...horšie je, že je to vaša nadriadená?...alebo len jeho?..možno ju akceptuje len preto a nahráva jej, lebo je jej podriadeným...ktovie...ale mužom to v konečnom dôsledku robí dobre, ked ich žena balí...avšak za manželku by si ju nevzali...asi tak...

miselinka

ahojte,
moja mama mala tiez kolegynu co sla po mojom otcovi, no mali uz vek nieco pred 40, :D ,,,tak si ju mama pockala par jej strelila, a skoncilo to tak ze ich dali na ine oddelenia :D

macka26

bezbranna.. nieco podobne som zazila aj ja.. moj manzel mal kolegynu.. ktora sice s nim priamo ani nepracovala lebo on je na odbyte a ona bola na marketingu. ale na firemnej akcii ked som fajcila a moj manzel sa jej pytal ci fajci, tak mala uplne trapne poznamky, ze ona fajci len ine a podobne. a bavila sa s nim v style ze ona je jeho manzelka a ja nejaka nepodstatna kolegyna.... keby aspon nejako vyzerala, ale konkurencia ziadna, vypatlane dievca mimo reality. tak som jej to celu akciu davkovala pomalicky aby sa uvedomila. napriklkad ma poslala nech manzelovi naberiem skvelu jahnacinu a prosciuto na co som jej so sirokym usmevom povedala, ze keby ho poznala tak dobre ako sa tvari, vedela by ze je cely zivot vegetarian.. ja som k nej bola maximalne neprijemna, teda lepsie povedane ustipacna a ona brzda mi este na konci zuru povedala ze sa tesi na ten vianocny, ako si dame spolu pohar vinka.. hahaha

esty

maš také trápne typky žien,všade v práci sa taká nájde, čo zo seba robí...a sama sa zhovadí. Pokiaľ ju tvoj priateľ berie ako trapnu , tak nemaš dôvod. Smej sa na nej spolu s ním. Ak je taký typ žien, tak čakaj ,že môže začať aj flirtovať aby vas rozdelila a aby si žiarlila. Maj chladnú hlavu.

luciaaaaaa

Dosť nepríjemná záležitosť,nemusím také ženy,úplne som si predstavila seriál panelák,"každý s každým" Dúfam že priateľa máš v pohode,príp.skús sa ho spýtať ako sa k nemu ona chová,len tak medzi rečou,sa ho spýtaj čo si o nej myslí o)))