Mam alebo zacinam mat problem s kolegynou! Cestovali sme spolu aj s mojim priatelom vsetci z roboty jej autom. Moj priatel mal super naladu a rozpraval vo velkom, nie ako bezne. Ibaze oni dvaja sedeli v predu a rozpravali sa dost ticho, takze vela som nemohla pocut aby som sa zapoijila a ked uz som aj pocula, tak ona sa stale vyjadrovala len v druhej osobe (videl si, pocul si..) a ja akoby som bola vzduch. Dost sa ma to dotklo, lebo on je sice jej mensi nadriadeny, ale je v prvom rade moja kolegyna, ale mna v podstate ignorovala. Chichotala sa na kazdej blbosti a skvele si rozumeli, pritom viem ze mu bola aspon dosial nesympaticka. Jemu verim, lebo sa snazil byt v pohode, aby nas vozila castejsia. Ale ona sa mi nepozdava. My dvaja stojime na chodbe a ona prejde okolo s milym usmevom k nemu. Ja len kukam a dost mi to vadi. Je to moj frajer, tak by sa mala uvedomit!
Trapna kolegyna!
Misssporty.....to co si prezila........fakt je mi luto.
No zit sa musi....
V tebe vazne verim po slovach co si napisala,ze ani naznakom sa nebudes podobat svojim rodicom a budes skvela manzelka a matka.
Uz to ma presvedcilo,ze si napisala a...........tym padom mas iny nazor na zivot.Prajem ti obrovske stastie,lasku,porozumenie.......
Vela zdaru.
Anger,
máš pravdu. Neviem do akej miery sa dá hovoriť o chybe, keďže naši mali fajn vzťah, všetko pekne klapalo, až kým nestretol JU, ktorá už rozbila viacej manželstiev a s otcom majú tzv. otvorený vzťah(ona si asi užíva naďalej..)Môžem sa asi vyvarovať len toho, že keď príde pokušenie odolám, aby som neublížila a dúfať, že tak bude konať aj priateľ. Naši žili fajn, ale už nie sú spolu. S priateľom hovoríme občas o svadbe, deťoch a budúcnosti. Jeho rodičia sú spolu, ale zase majú problémy a šťastní sú len navonok. Obaja chceme, aby sme sa vyvarovali rodičovských chýb, i keď nejakým- vlastným sa isto nevyhneme.
Misssporty-:)
Je somarina mysliet si,ze nieco podobne sa moze stat aj tebe:) Vies co je super??Ze sa nemusis poucit z vlastnych hcyb co si nezazila,ale mas pred ocami navod ako nezit ....
Je super a mam rad ludi co preziju zly zivot a dokazu odolat problemom a hladaju vlastny a hlavne bezproblemovy zivot.
Je uzasne ,ze je kopec mladych ludi co nechcu zit uzavretym zivotom na sposob svojich rodicov a vedia v zivote dokazat ovela viac...
Preto sa bojím, aby sa to nestalo mne. A nemám chuť ani bojovať a hrať na tú ťapu divadlo, aká som silná. Proste asi nie som a radšej utečiem, ako by som sa mala popáliť. Lenže so mnou sa ten strach ťahá a aj keď svojho priateľa moc milujem, stále mam na mysli to, že raz sa to môže pokaziť a podvedome sa obávam aj budúcnosti i keď ju s ním chcem :-(
Misssporty- to mi je luto.....
Ale je to velmi cast pribeh. Stava sa to prilis casto v dnesnej dobe.
Nie, môj otec sa zaľúbil do inej ženy. V období, keď si postupne prerábali dom, v ktorom chceli tráviť spoločné časy na dôchodku.
Misssporty- mala tvoja mama vztah s inym muzom?
Aj moja mama si myslela, že sú s otcom už za vodou...
jajka001- myslis mna??:)
Myslym,ze moja manzelka je uz za vodou ;)
no keby tebe niekto balil manzelku, chcem vidiet aky by si bol kludny :)