Mohol ba mi niekto,kto cvici alebo cvicil kalanetiku povedat, ci je ucinna na tvarovanie postavy a v akej miere?Kupila som si knihu, kde sa pise, ze staci ju cvicit 2x do tyzdna po hodine a zmeny su viditelne uz po 4 hodinach. je to pravda?
Kalanetika
fajn baby, este mi poradte, ako sa mam donutit cvicit (nie zacat cvicit, ale CVICIT, vzdy to vzdam....bohuzial)
Kalanetiku mozem maximalne odporucit!!Ano, tvaruje aj postavu a dokonca nie len to. Ked som ju zacala cvicit(tiez podla knizky), tak som zostala taka ohybna, ze si v pohode dam aj nohu za hlavu, co som pred tym nedokazala. Ted ju chodim cvicit spolocne a to je este lepsie-je to vacsia zabava:)a neskracujem si program, co som niekedy robila, ked som cvicila sama... A inak to naozaj posobi aj relexacne a mozu to cvicit aj starsie damy bez toho aby sa spotili. Super!! :))
nik iný nemá s tým skúsenosti?? ma to zaujalo
Kalanetika je účinná. Ja mám tiež knihy o nej. Pomáha mi hlavne vtedy, keĎ som v strese, škola, veľa učenia a tak... úžasne modeluje postavu a aspoň mne dodáva nejakú vnútornú energiu... vrelo odporúčam