Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel a internet

Príspevok v téme: Manzel a internet
tifany10

nemám sa s kým poradiť pri mojom probléme s manželom, ktorý nastal keď som zistila, že od kedy sme si dali zaviesť internet manžel začal využívať stránky na zoznamovanie,pokec,stránky so sexuálnou tematikou. Mnohý si povedia, že na tom nič nie je ale on tvrdil, že by len rád spoznal nových ľudí a pokecal s nimi. Priznávam som dosť žiarlivá. A tak keď začal tráviť viac voľného času pri internete ako sa zaujímať o dianie v rodine nenechalo ma to na pokoji.Niekoľkokrát moja otázka smerovala či si niekoho nenašiel alebo nehľadá.On tvrdil, že nie len tak chatuje, že na tom nie je nič zlé a nemám ho kontrolovať a obmedzovať.Sme spolu 15 rokov a máme 1 dieťa.Priznávam mali sme manželstvo, ktoré tiež postretli hádky a udobrenia ale nevedela som že by bol so mnou nešťastný. Spolu sme riešili každý detail i problém. Najväčšie problémy nastali, keď som si oťukla na aké stránky chodí.Nevedel ako začiatočník s počítačom, že sa dá pozrieť kadiaľ surfuje.Šok som zažila a takmer som sa zrútila až som zistila, že to jeho chatovanie nie je len také nevinné.Až som mu to povedala, že ma to strašne trápi čo robí, rozhnevala som ho ešte viac.Zahesloval počítač a pokračoval ďalej.Aby som ho nekontrolovala ako malého chalana.Ja som mu vysvetlila, že ho neustále milujem a neprajem si aby sa zoznamoval s inými ženami.Mne to nedala a začala som si overovať ďalšie skutočnosti. Zistila som, že nielen cez internet sa zabáva ale aj v telefone má uložené kontakty na nejaké ženy. telefony sme mali vždy k dispozícií, nemali sme ich zaheslované ve´d v minulosti nebol ani dôvod niečo tajiť.Zase som mu povedala, že som našla nejaké číslo neznámej ženy aby ma neklamal a povedal mi pravdu nech je akákoľvek, ked som sa spýtala či je to jeho nová priateľka tvrdil niekoľkokrát som sa ho pýtala, že to len kolegu prezývajú ženským menom.Ale na moje naliehanie vysvitlo bola to žena zo sexi privatu.Vraj poslal len jednu správu.Výpis ukázal, že tam opätovne niekoľkokrát denne volal.A to nezostalo len tak naďalej ma klamal, keď tvrdil že sa s nikým nestretáva ja som mu už nemohla uveriť.Začala som niečo zlé tušiť keď chodiť neskôr z práce vraj musel zostať dlhšie.Ja som bola nejaký čas o tom presvedčená.Ale našla som že telefonoval na ďalšie tel.čísla so sex.tematikou a výpis z telefonych hovorov to potvrdil.Po týchto mojich zisteniach mi raz zavolal, že zase musí zostať dlhšie v práci.No ja som zase nezostala len tak nečinne sedeť a čakať a zašla som mu naproti on to nevedel a našla som ho na žel.stanici ako si kupoval cet.ôístok a bol vychystaný nevedno kam.Nechcel mi to povedať keď som ho prekvapila nečakanou návštevou.Rozzúrilo ho to čo ho neustále kontrolujem a nedám mu dýchať.prosila som aby mi povedal pravdu kam ide, vraj mňa do toho nič.Zase sme sa pohádali.Potom po udobrení som z neho chcela vytiahnúť kam išiel povedal že do mesta XY.Tvrdil, že neklame a chcel ísť len tak sám na nákupy.No všade sme chodili spolu.Bolo to veľmi divné.ˇKeď si kupoval lístok netušil, že budem počuť koľko platí.Ja som si uvedomila, že cena za lístok, ktorú platil nezodpovedá cene do spomínaného mesta.A naďalej som zisťovala od neho či skutočne hovorí pravdu.Vraj už mi to povedal mám mu dať pokoj lebo odíde.No nakoniec som mu prezradila,že som počula sumu za lístok.Aby ma neklamal, že si to nezaslúžim no a potvrdilo sa, že chcel ísť úplne niekde inde.NO to všetko by som mu odpustila nakoľko ho stále milujem. Vraj on nikoho nemá. Asi som mala zostať ticho a tváriť sa, že o ničom neviem lebo nasledovali 2 mesiace hádok a udobrovania, nakoľko mi povedal že chce začať nový život a odísť odo mňa. No to som tušila, že už je zle.Len na moje naliehanie a prosby, že ho už nebudem kontrolovať neodišiel zatiaľ odo mňa. Tvdril, že chce mať pokoj a ja som žiarlivá histerka a už dávno si nerozumieme a necíti ku mne nič.Ja tomu nemôžem uveriť, že nikdy nenaznačil , že je so mnou nešťastný až do tej doby dokiaľ nezačal s tým nestálym chatovaním.Po poslednej hádke som ho uprosila aby to so mnou skúsil a dali sme si poslednú šancu.Len pod jeho podmienkou, že ho nebudem kontrolovať. Nechcem o neho prísť ale po tých výpisoch z hovorov, ktoré som našla neverím mu ako mi tvrdil že nemal inú ženu.nepochopím načo vyvolával na priváty keď s nikím podľa neho nič nemal.Tvrdil, že celé tie roky bol verný a čo mal z toho aj tak som ho podozrievala a žiarlila.Ale len preto že som cítila že sa odo mňa vzďaluje.začala som si preverovať niektoré skutočnosti.Uvažujem či je správne to držať umelo dokedy to vydržím veľmi sa trápim čo sa stalo.Prestala som vidieť do neho.Zostal uzavretý.Ďakujem za vaše názory a rady.Tifany

doubledog

v tom nemusi byt ziadna zamilovanost
chce si proste len zasunut do inej, to je prirodzena muzska potreba, ktoru musite vy zeny tolerovat, lebo ju nemozete zmenit.

christy

to ze nejaky muz strati na nejake obdobie svojo zivota rozum, este nezvykne byt dovod na rozvod...

zamilovanost nie je laska... podla odbornikov, bez dobreho zakladu je zamilovanost po 3 mesiacoch fuc... laska je nieco celkom ine..

nelamala by som nad nim palicu este...

ako ti doubledog radi, najdi si milenca, alebo vyuzi ten cas pre seba.. mozno najdes kopec veci, na ktore si nemala doteraz cas...

ahoj123

podla mna robis zo seba handru,ked ho po takych veciach a reciach,ze uz ta nechce a chce novy zivot,este prosis aby ostal,ze TY sa zmenis....ako prepac ale toto je teraz asi taky fenomen ze zena si samu seba nevazi a muz si robi co chce a zena ho este prosika....boooze baby uvedomte sa....darmo ste spolu dlho a prezili spolu kadeco,mate dieta,ale to nieje dovod aby si sa ty dalsie roky triznila,lebo ty uz dusu nebudes mat na pokoji....ver mi najde sa este muz ktory si ta bude vazit...

doubledog

zbytocne do toho neryp, lebo si skazis manzelstvo.
jeho to prejde a zas vam bude dobre.
na ten cas si pripadne najdi milenca, ak mas chut, alebo sa proste venuj sama sebe.

kickaTT

je to jasne ze ma ku...rvy, to je az tak priehladne...

kam si myslis ze isiel? na "nakupy"?? akurat tak za nejakou slecinkou co mu da,
posli ho tam kam chlapec patri...ma pred tebou tajomstva, hesluje pocitac, a ma problem aj s mobilom? to nie je o tvojej kontrole ale o tom, ze je obycajny chudak co ta podvadza...a ak este nie..tak zacne...

takze Ty sa na nho pekne krasne vykasli a zameraj sa na seba najdi si niekoho lepsieho mozno aj toho tvojho potom trkne ze bol blby =) len co sa zbytocne trapis a stresujes nezasluzi si to... drzim palce

christy

tifany, ani neuvazuj ho ist kontrolovat.. nerob ziadne hluposti.. nestrapnuj sa a uplne najviac, prestan mu teraz hovorit ako ho milujes a potrebujes, nepros ho, nevnucuj sa mu... v tom stave ako je teraz on, ziadne rozumne veci nepomahaju... vsetky vieme svoje, chapeme, ze ta bolest je strasna, hrozna, neda sa vydrzat.. ale aj to pominie... snaz sa cim skor vzchopit.. je to beh na dlhsie trate, do par dni ci tyzdnov ti takeho manzela nevrati nic a jedine co ho moze pritiahnut spat si ty sama, ale len ak sa mu vzdialis... ak ho naozaj milujes a v buducnosti budes vediet odpustit a zit s nim opat, ked toto vsetko prehuci tak ho eraz nechaj, nepis mu smsky, nevolaj, bud neitralna, nehraj teraz ziadne extra mile divadlo... ak nemas fakt blizku osobu za ktorou by si zasla a povedala jej co sa deje, tak ostan vecer doma, skor si zozen knizku s tematikou ROZCHODY a ROZVODY a vyloz ju na viditelne miesto... to zaberie viac ako nejake trucpodniky typu neskory prichod vecer... na zaciatok zvol taktickejsie zbrane... :) drzim prsty...

nexus

...tifany, to je len zvyk, ze nanho myslis.. to prejde...odputaj sa pomaly, aj tak je to jedina cesta, ako ho prinavratit nazad...placom ho len viac odpudis...
zacni sa ty s niekym stretavat...aspon na kave...a snazit sa na to nemysliet...

Liana...323

Tifany,
tvojho manžela to jednoducho prestalo v manželstve baviť a chce si ešte niečo užiť. Nedokáže ti to povedať takto priamo, pretože ani on si to ešte neuvedomuje, ale jeho správanie to dokazuje.
To, že ti povie, že s tebou ostane, ale len ak ho neprestaneš podozrievať, je čistý alibizmus. Ostanem s tebou, ale musíš mi dať voľnosť.
Darmo, v tomto stave ho nepresvedčíš. Musíš zmeniť váš životný štýl. Manžel s tebou ostal, takže teraz rob toto:
začni chodiť von s kámoškami, zmeň účes, kúp si niečo nové, začni chodiť do fitnes, alebo niekam pravidelne, napr. plaváreň, skrátka nájdi si nejakú záľubu, ktorej sa budeš venovať. Prestaň byť na ňom závislá - aspoň zdanlivo. A hlavne: ak aj nevydržíš a zistíš jeho úlet, nehovor mu to. Tým, že ho nútiš k priznaniu ho len zbytočne znervózňuješ.
Čo uvidí on?
Zrazu sa jeho vždy obetavá a stále prítomná manželka prestala zaujímať o jeho osobu - a koniec stredobodu vesmíru je pre muža ťažká rana. Pozrie lepšie a vidí usmiatu, príťažlivú ženu, ktorá sa teší z maličkostí. Zaujme ho a chcel by si s ňou posedieť, porozprávať, ale čo to? Ona odchádza s taškou na pleci na aerobic. A zlatko nečakaj ma, potom ideme z babami na mochito...
Samozrejme toto si nevšimne hneď, možno mu to bude trvať týždeň, možno dva mesiace, ale ty nepovoľ. Chcel od teba voľnosť, tak ju má, ale právo na ňu máš aj ty. Tak sa podľa toho zachovaj a uvidíš, že ho získaš späť. Ak ťa má aspoň toršku rád, tak určite.

tifany

presne ako píšete viacerí máte pravdu on sa cíti byť urazený, že som si dovolila prezistiť niektoré skutočnosti. Vraj ja som príčina pre ktorú chce skončiť naše manželstvo.Nerozumieme si a chce byť šťastný sám.Vraj si chce užívať a mať nezáväzný vzťah, a ľutuje že dodnes mi bol verný že si neužíval a nestriedal ženy.A to mi vykričal pri hádke. Samozrejme, že po každej hádke skúšal zháňať byt alebo garzonku.Ja som bola toho svedkom.Vôbec sa tým netajil. Aj pri po poslednej hádke,som ho doslavo uprosila aby zostal so mnou aby neodchádzal, že ho milujem.Povedal, že neviem čo je láska a že mu je všetko jedno.Mňa len veľmi trápi čo je pravda raz mi tvrdil, že ma ešte nepodviedol, potom pri hádke zase že ak mi povie že ma podviedol či mu dám už konečne pokoj. Zostala som ticho a rozmýšľala som čo to vlastne hovorí. A dodal, že či sa s ním rozvediem ak mi povie že ma podviedol. Ja neviem na čom som. Už týždeň máme relatívny kľud. Ale dnes mi zase oznámil, že musí zostať dlhšie v práci.Ja nemám silu sa ísť presvedčiť či nepocestuje zase niekam vlakom za niekým. Som strašne zúfalá a to len preto, že ešte stále k nemu niečo cítim.Neviem či mám ísť pozrieť na stanicu či niekam nejde alebo ma len skúša či tam príde.Chcela by som vedieť pravdu.On ešte nevie že tie výpisy z tel.hovorov som videla, že presne viem kam volal.prišla som na to včera.Ja strašne so sebou vnútorne bojujem, keď ho vidím i nevidím stále na neho myslím.