V 5tt som potratila abortus completus, kyretáž teda nebola potrebná. Po akej dobe by bolo vhodné opäť sa pokúsiť o otehotnenie, aby som nebola ohrozená ja, ani moje dieťatko?
Tehotenstvo po potrate
Veľmi často sa nedarí,hlavne kvôli tomu,že to veľmi veľmi chcete a neustále na to myslíte. Nevedomky si vytvárate blok.Áno konzumovanie ovocia a zeleniny pomáha ale teraz nemám na mysli to rýchlo dopestované ovocie a zeleninu zo supermarketov a pod.Ovocie a zelenina je bohužiaľ pestované na pôde,ktorá je chudobná na minerálne látky. Takže často ide len o konzumáciu vlákniny s minimálnym obsahom vitamínov a minerálnych látok. Takže v prvom rade detoxikovať organizmus a súčasne mu dodať všetko potrebné vo forme kvalitných prírodných doplnkov.Pretože nekvalitných je na trhu viac ako dosť.Bohužiaľ aj v lekárňach.Touto problematikou sa zaoberám už viac rokov a pri ťažkostiach s otehotnením veľmi pomáha tento postup : detoxikovať a doplniť živiny do organizmu.
Rovnako aj kozmetické produkty používať tie,ktoré neobsahujú parabény a aluminiové soli.
ti vtieravi dileri sa vsade natrepu..... ziadne predrazene speciality netreba! cerstve ovocie zeleninu, (idealne nie striekane) vyvazenu stravu.
nasim materiam, kto predal na diskusii prípravky?
mozno staci pasta bez fluoru a menej deodorantov a menej sprchoveho gelu (menej chemie)
pozrite na \\\"menejprisposobivych\\\" kotia jak jablone, ale vedia, že šušuru jedine čistou vodou umyvať :)
ja som potratila 27.6.2011 bola som na vycistenie. potratila som v 2 mesiaci.doktorka mi povedala ze menzes dostanem po 4-6 tyzdnoch.Pytala som sa kolko musim cakat s pokusom o druhe babo.Povedala ze po 1 menstruacii mozem skusit stastie. mam 22 rokov tak dufam ze sa nam podarý.drzte palce.
deseo - som rada, ze si v poriadku, no moj ma uz 3 a pol roka skoro :)) ja si myslim, ze ked pockas tak 2-3 cykly bude uuuplne stacit, drzim palce :)
keksa
To ma mrzí, ale na druhej strane som veľmi rada, že sa Ti v tak krátkej dobe hneď podarilo otehotnieť bez nejakých komplikácií. A teraz ešte stále čakáš alebo už ti bábätko robí radosť? Či už je aj väčšie? :)
My s priateľom sme si povedali tak, že minimálne mesiac pauza je potrebná aj od samotného nácviku plodenia detí. Však ale to mi povedal aj lekár, samozrejme. A keďže sa nechcem napchávať chémiou, tak si budeme dávať pozor. Ak si nebudeme dávať dobrý pozor, budeme dúfať, že všetko prebehne v poriadku. Ale inak po 4, 5 mesiacoch sa na to zase vrhneme celou silou. :)