Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdravou stravou k chudnutiu. Kto sa prida?

Príspevok v téme: Zdravou stravou k chudnutiu. Kto sa prida?
bubinko83

Ahojte,dufam že najdem par spločnikov .Založila som tuto temu stym ,že chcem trošku schudnut ani tak nie na vahe skor v centimetroch,ale pritom budem papat normalne samozrejme v malych množstvach a čo najviac zdravej stravy.A nezabudat vela pit s čim ja osobne problem nemam.Ziadne obmedzovanie iba normalne papat a neprejedat sa.A pohyb zvyšit napr.len rychlo chodzou,alebo chodenim po schodoch čo najviac.Kto sa prida?

bubinko83

bubu,ja mam 26 rokov 162 cm a 60kg.Zostalo mi totiž z tehotenstva 7kg.Vahu som mavala okolo tych 53-54.Vtedy som sa citila dobre a aj celkom dobre som vyzerala"dufam" :)))

lDenzl

Vzdať sa kávy nemusíte, ale platí staré známe nie je káva ako káva. Presso s kockou cukru má celkom inú nutričnú hodnotu ako lahodné, ale kalorické latté či ľadová káva s vanilkovou zmrzlinou. Nehovoriac o vrecúškových instantných kávach 3 v 1, ktoré sú ozajstnou pohromou pre vaše krivky. Napríklad 15 ml šľahačky na viedenskej káve pridá hneď vašej káve 50 kalórií a 5 gramov tuku. K tomu cukor či iné pochutiny a okamžite sa „obyčajná“ káva vyšplhá na hotovú kalorickú bombu.

Viac na- schudnutie.meu.zoznam.sk

Karina

Ocividne sa nestravujes spravne, "zdrava" strava resp. to, co za nu ludia vydavaju nie je vzdy stravou zdravou aj v skutocnosti... Pravidelne porcie minimalne 4krat denne od ranajok, obed, olovrant a veceru male mnozstva - to je rada nad zlato.

silvus27

Ja sa zdravo stravujem už dlhé roky a mám aj pohyb, ale ručička na váhe nechce ísť dolu, keď sa čo len trošku nestrážim v jedle, hneď priberiem, asi mám spomalený metabolizmus ustavičnými diétami, trpím totiž na PPP. Čo by ste mi v tomto prípade poradili, ako zrýchliť metabolizmus?

bubu123

aj ja mam na bruchu toho viac :( ale ked upravis trochu jedalnicek, tak treba aj vela pohybu, tancovanim, behom, rychlov chodzou, tymto vsetkym ti to ppojde pomaly ale zdravo dole, kolko mas rokov, kolko vazis a merias?? :)

bubinko83

super,som rada že viac takych ludi .Myslim že je to zdrave a človek sa ani tak neobmedzuje,iba sa trošku straži čo a kedy to zje.Ja zatial necvičim.Najprv chcem schudnut a potom sa chcem ist trošku "vyformovat" do posilky,lebo som dost ochabnuta.Ale najviac ma trapi spodne brucho tam mam toho najviac:(((

rew

bubinko83> si na dobrej ceste.. tiez som za posledny mesiac takto zhodila 2 kila.. bez namahy a obmedzovania sa.. :) drzim palce