Hry s pánskym análom

cicka 333

Misicka.....aj mojmu priatelovi sa to velmi pacilo :) a pravdaze aj mne sa to paci fakt je to pravda ze vtedy lepsie prezivas orgazmus ... waaaa ...
ale kazdy je iny....mozno niektorym babam sa to zda fhuuuj ale ak ho milujes tak mu spravis hoci co a aj on tebe :P a je t vinikajuci pocit ak sa milujete a obdaruvate sa takymi uzastnymi vecami :P nooo uz nech je rano :P

werhon

mišička, nie nevyskusali, nebolo treba teda ja si myslim... :) nejak sme si vystacili sami , ale vodou v sprche je to tiez fajn , pre neho... :) a nie len pre mna

werhon

Ako sme k tomu prisli? mojou sebarealizaciou :) vnimam a skusam co je fajn.. a ked zareagoval pritlacenim na analik vzdychnutim tak co ine ako pokracovat :) ale len jemne,.. a nie uplne hlboko ten prst, ale len na zaciatok a kruzenie,a hlavne len pri sexe lebo inokedy je to neprijemne :) to som tiez skusala :D a ziadne spinave od hovienka :) toho sa neboj, iba ak by mal problemy so stolicou, a to by ti mozno povedal, neviem na akej ste urovni vo vztahu :D

werhon

presne tak. aj moj reagoval pozitivne a este intenzivnejsie prezival orgazmus.. len jemne kruzim a troska strcim prst ktory je uplne mokry takze sa to cele klze jedna radost.. plus do toho pusou a druhou rukou drazdim semeniky.. nevie si to vynachvalit