som tehotna?

Príspevok v téme: som tehotna?
ale

ahoj mam otazocku,dufajme ze mi niekto poradi...dna 18.4 som mala plodny den a kedze sa s manelom snazime mat babo tak ako sa vravi sme boli na spravnom mieste v spravny cas...lenze asi po tyzdni som mala z nicoho nic mensie bolest travali 1 apol dna-prestaly a do par hodin som mala mensie spinenie a aj to pretalo znicoho nic...moja najblisia men.ma byt 5.5,ale na 26den pobede som zacala spinit,vzdy len pri utreti po malej,hned na to v noci som bola na wc a bola tam jasna cervena krv ale zasa len pri utreti 2-krat a dnes rano mam zasa len spinenie..test som si robila asi skoro na 8den od mozneho oplodnenia a dal mi negativny,a chodim dene 13 az 15 krat na wc.co mam robit?mam cakat?ci kupit znova test?podotkinam ze nikdy za 22r co mam menzes som taketo sialenstvo nezazila,vzdy mi chodil takmer presne a uz vobec nie zeby som spinila alebo mala bolesti medzi menzesom..dakujem za skoru odpoved

ale

ahoj nataly26,ano mam 36r a cez 3r sa snazime mat dalsie babo...tak dufam ze uz snad.........a za to mysliet ze som-si-sme stara-e,hm ja tiez som mala ten nazor az dovtedy dek moj byvali sef v 45ra jeho jena 44r scakali babo,maju uz3,jedna ma 20r,potom 15r a 2r babo,vsetko zeny(chudak) :-) aj my sme vsetko baby(ja a moje dcery),ozaj ty nevies nieco o tehotenstvu a vztahu psa k zene?ci sa nejako zmenil...pa a dik a hlavne drzim palce nech sa aj vam splni sen...

nataly26

jej ty maš 36 a chceš babo no super ja mam v juli35 a chcem babo mam 1dceru ma 12 a už som si myslela že som stara na 2 dieta ale my sa snažime už 4roky a bohužial mam endometriozu teraz sa liečim pol roka mam brat injekcie a potom sa snažit a to už budem mat 36

ale

ahoj nataly26..samozrejme treba pockat uz to nemam na dlho :-) 5.5 to je zajtra mam mat mn...tak uvidime.ja len ze mam 36r a dve 18r a 16r dcery ale ani pri jednom s tehotenstva som nemala taketo sialenstvo..dik

nataly26

na 8den od počatia ti nemohol vyjst test pozitivny pretože test ukaže až 21dni od oplodnenia a najlepšie 5dni po meškani menzesu a to najlepšie z rannného moču takže nestresuj a počkaj si na menštruaciu a ked bude meškast až vtedy si urob test teraz je to zbytočné ja viem že si nervozna a chceš dieta ale je to tak vela štastia

ale

ahoj,aj ja si to myslim no nechcem sa predcasne radovat...vazne nikdy som taketo sialenstvo co sa mi deje nemala,asi preto si myslim ze som..a bola by som rada..dakujem este raz