babenky pred tyzdnom som sa dozvedela ze cakam babetko,,,strasne sa tesim,ale..mam 19 rokov,priatel 20..no niesme zabezpeceny..priatel sice pracuje ja som zacala pracovat estelen druhy mesiac...buvame u mojich rodicov..babetko si chceme obaja nechat no strasne sa bojim ze mu nebudem moct dat vsetko co bude potrebovat,,inak som neskutocne stastna pretoze som si to zelala...len ma trapi tato vec..:(
Som tehotna,tesim sa ale...
posli mi obrazok tvojho bruska :)
ja mam 37 nechces mna ja sa o vas dve postaram
ties mam 19 ..a beriem tžo podobne ako ty ale keby som bola tehotna tak by som sa tesila na malinke ved to je to najkrajsie co moze byt ...us nikdy nebudes sama:)
Juuj gratulujem :) ved to je super. Vies, myslim si, ze dietatko viac potesi vela vela lasky, ako keby to malo byt tak ze mu vies dat vsetko mozne materialne a na lasku by si cas "nemala".. Takze si uzivaj tehotenstvo, pozri mate kde byvat, mate sa radi, tak nech sa narodi do pokojneho laskyplneho prostredia a uvidis bude mu super. Ked sa narodi ani uz na taketo veci nepomyslis :)
to babo vám prinesie toľko radosti :) že zabudneš na tieto starosti nejak bolo nejka bude.. a vychutnaj si to babätko :) ... budete sice šetriť.. ale ak ho budete ľúbiť tak to zvládnete :) a rodičia vám o to viac pomôžu
to trapi vela ludi...a mozu mat aj 30 rokov a viac