ahojte, je tu niekto prosim kto prekonal abstinenčne fajčiarske priznaky?ja momentálne bojujem od 30.4, ale citim sa zle, nakolko mam nizky tlak stále sa mi toči hlava, je mi nevolno, vedel by mi niekto poradit ako utlmit tieto nežiaduce učinky? , trápi ma takisto tlak na hrudniku, zriedkavy kašel.... dakujem
nizky krvny tlak - odvykanie od fajčenie
ahoj. vydrz to!!!!!!!
ja uz nefajcim skoro pol roka / 14.11.2009/ a abstinencne priznaky som mala donedavna a brutalne. snivalo sa mi, ze fajcim, hovorila som si, ze vlastne ked budem znova fajcit, tak sa nic nedeje.preco by som si nedopriala a tak. KRAVINA!!!! vydrz, po pol roku a mozno aj skor si uvedomis, aka si slobodna, ked nefajcis. je ti jedno, ze v restike sa nefajci,lebo ty nefajcis.citis ako ti vonaju veci od avivaze a nie od cigariet. nesmrdi ti z ust.... moj otec mi opakuje: MODERNE JE NEFAJCIT!!! pa
siiska:)
ved sa neurazaj:))
Nemyslel som to v zlom...
Len nechapem.....zrejme patris do zvlastnej skupiny ludi co navyk im nic nehovori. Nestretol som sa osobne s tym.
no niekto vie lepšie ako ja čo som fajčila........
moj nazor je že každy človek každu chorobu aj všetko znaša inak ne????????
siiska- tak ty si zrejme fajcila nieco ine ak nevies co to je:)
a to su aj abstinencne fajčiarske priznaky?
ja uz nefajčim 5 rokov a nic take nepoznam a to som fajčila 10rokov a prestala som s jedneho dňa na druhy
ahoj D...
ja nefajčím už 7 mesiacov a cítim sa ovela lepšie.všetko prestane,aj ty budeš zdravá...daj si kávičku,ak máš nízky tlak,alebo pohár červeného vínka.všetko sa dá,len vydrž ! :)
skus toto.
www.nobelplus.sk
neuraz sa ale viem ze sa chces o tom vykecat na nete ale najlepsie ti poradi asi doktor
ahoj Modrovicova,a kolko rokov si fajcila?