Zvlastne palenie pri moceni

Príspevok v téme: Zvlastne palenie pri moceni
dano42

Zdravim. Uz dlhsiu dobu (niekolko rokov, resp. da sa povedat odjakziva, co si pamatam) pocitujem obcasne palenie (alebo ostru bolest) v penise pri moceni - niekedy par krat za mesiac, v rozptyle vela dni, nahodne, inokedy je dlho dlho dobre a potom opat. Nevenoval som tomu priliz pozornosti. Mam 17r.

Stava sa to rano - bolest niekedy nastupuje uz pred mocenim, alebo pocas mocenia - citim to akoby bola sposobena zlym vylucovanim, alebo co. Ak sa snazim zadrziavat moc, bolest stupa... Nastup je nahly, a postupne bolest odznieva (par min).
Je mozne, ze to je psychikou? Vazne sa mi zda, akoby som sa obaval vyprazdnit a to sposobilo tu bolest. Este som si vsimol pravidlo, ze ak uz mam bolest, tak mocim malo, resp. ked mocim malo, tak mam bolest. Inak som zvyknuty mocit vela naraz a menej casto, som schopny vydrzat cely den, teda caste mocenie nemavam.

Stava sa mi to vazne iba obcas, ale idem s tym uz ku doktorovi, nemate napad co by to mohlo byt? Rozmyslal som nad chlamydiou.

Dakujem

macka26

najbezpecnejsie bude ak pojdes k urologovi a urobi ti vyter z mocovej rury na testovanie chlamydii, ureaplazmy, mykoplazmy... v kazdom pripade to nepodcenuj, do buducna ti to moze sposobit nemale problemy... aj neplodnost...

delhoc

mal som takmer presne rovnaky problem ako popisujes... stavalo sa mi to ale trochu menej casto a netusim kde bol problem...teraz som mal skoro dva roky pokoj, a pred dvoma tyzdnami, znova ale neustale tak som isiel k urologovi, viac krat testoval moc a nic nezistil aj prostat v poriadku, dal mi iba dake prirodne tabletky prostakan ale stale to nieje v poriadku... netusi niekdo co to moze byt?

florián12345

kvpavka alebo to moze byt zapal moc.rury a uz to mas chronicke stym ihned chod k dr lebo sa ti to este viac zhorsi :( aj ja to mavam a ani mne nic nezabera :(

nexus

..zapal mocovych ciest...mozno aj prostata...je chytena...
mal by si pojat pannu za splnu mesiaca...tak to stoji v nejake mudrej knihe..:)
Giovaanni ti nejaku dohodi...