Surové vajcia!

Tyna_Mal

Ja teda surové vajce nejem. Surové dávam akurát psovi na peknú srsť. Ja si robím najradšej miešané vajíčka. Niekedy k nim dám slaninu, papriku, paradajku, alebo napríklad aj nič a taky sú dobrá :-) . Chováme sliepky a vzhľadom k tomu, že je kŕmime prevažne kŕmnou zmesou, ktorú objednávam z www.energyshobby.sk , tak máme vynikajúce vajíčka s krásne žltým žĺtkom :-) .

dj vratko

Samotne surove vajcia sa bezne pouzivaju ako nahrada za susene bielka v kulturistike.Ziem 10 vajec do tyzdna a moje telo ho prima ako nahradu bielkovin.Vi zjete jedno a zachod je vas nie kazdy organizmus je rovnaky a nie kazdy piseme rovnako.Tak tie mytusi dame stranov.

Bomba

To bola len metafora:) Ja zvieratká nemusím. A čo sa týka tej odmeny, každý si ju zaslúži, keď odvedie dobre svoju prácu:) Kdesi som teraz o tom počul.

lillli

:)))jeeeminenky... Bomba :).. no dik ale sliepku nemam predbehla ma liska pozrala vse aj s bielkami ...neviem sa starat o take tvori po praci nestiham letiet do kuriena ja radeji na kafe ale ako citam mas prax a kde chodis do kuriana ? a ako vies ze bozky treba vynechat?

Bomba

Dá sa to zjesť. Najlepšie počkať pri sliepke a keď začne kvákať, tak už vieš, že to znovu zvládla a máš delikatesu po ruke:) Len pozor na vtáčiu chrípku, na tú som zabudol. Bozky za odmenu treba vynechať.

Bomba

Je to dobré, ak chceš prísť rýchlo k salmonelóze, ale na čo by ti to bolo? A ak zješ aj škrupinku, tak ako bonus chytíš zápal slepého čreva. Samá výhoda:)

lost

vzdy som mal takuuu chut, surove vajcia hadzat na nahodnych ludi :D
mozno sa raz k tomu aj dopracujem, ale musim natrenovat daleko dohod najskor :))