Laktobacily "5" od Swiss na trávenie?

Príspevok v téme: Laktobacily "5" od Swiss na trávenie?
26matulienka

dlhodobo mám problémy s trávením. Na wc chodím tak 2x týždenne. Už vyše mesiaca sa snažím schudnúť, preto som prešla na zdravú stravu - veľa zeleniny, ovocie, sladkosti a vysmážané jedlá úplne minimum, pečivo tiež čo najmenej, no napriek tomu som žiadne zlepšenie v trávení a vyprázdňovaní nepostrehla. Mám doma laktobacily "5" od Swiss, je na nich písané, že napomáhajú tráveniu. Máte s nimi niekto skúsenosti? Pomohli vám?

ria2

ja som ich uzivala pred mesiacom popri antibiotikach a ja som s nimi spokojna, nemala som velmi rozhadzany organizmus ako inokedy

klarika28

Ja som tieto laktobacily prednedávnom brala, mne osobne pomohli, mala som dochrámané trávenie po antibiotikách preto som ich začala užívať. Po 3 dňoch bolo už omnoho lepšie.

agartio2

Dobry je aj post na kyslej kapuste.
Okoren si ju, a jedz ju cely den ako salat. I tu vodu pi. To zlepsi situaciu v crevach neuveritelne.

agartio2

I ja doporucujem kyslu kapustu, sudovu (na trhu naprikald na mileticke alebo v trznici)

Uz davnejsie som si vsimol, ze vzdy ked som ju zaradil do jedalnicka, tak sa mi situacia v crevach i travenie naramne vylepsili. Podla mna probiotika sa mozu strcit oproti kyslej kapuste.

Deria

Skus kyslu sudovu kapustu. (Ale nie z obchodu, ktora je plna octu!)Je o nej zname, ze je na travenie vynikajuca. Staci kazdy len trosku. Moj pes mal traviace problemy a dokonca aj jemu to pomohlo.:) Kakal tak 2x za tyzden. Boli sme u veterinara a ten nam nedal ziadne lieky. Najprv vraj treba skusit s kapustou, do krmiva kazdy den asi lyzicu pokrajanej. Neuveritelne ale pomohlo to super! Vobec sme lieky nepotrebovali. Odvtedy nasmu psovi travenie funguje dobre a ak ma niekto podobne problemy, kapusta zaberie takmer vzdy.:)

Martin1983

Tiez som skusal, ale lepsi mas biopron. Je to aj lacnejsie. Snazim sa cvicit, inak si nespominala pitny rezim. Ty ako zena by si mala vypit snad min. 3litre denne. Tak mozno mas problem v tomto. Probiotika su dobra vec, popri tom beriem este vit.C s postupnym uvolnovanim. Pretoze ked cvicis, chudnes, v strave obmedzujes urcite ziviny a pokial nie si odbornik na vyzivu, asi tu stravu tazko vyrovnas sama.

karavankaaa

probiotika ako take su velmi dobra vec aj na travenie, aj na imunitu... ked to hodis do googla, urcite ti toho vela najde o ich priaznivom ucinku... mne osobne tieto laktobacili odporucila gynekologicka, koli castym kvasinkovym infekciam... takze aj na to je to dobre... beriem ich uz 2 rok a stolica pravidelna ako hodinky )))

joni_

konkretne Laktobacily do Swiss som nemala, ale probiotika ako take mne na travenie pomohli, treba ich uzivat pravidlene a dlhsiu dobu aby to malo dobry ucinok

salalatralal

Ahoj matulienka, aj ja som mala problemy s travenim a kupila som si Swiss laktobacily 5 60 tabletiek a po douziti mozem iba odporucit, uz je to vyse mesiaca, co som ich dojedla a travenie je stale v poriadku.. Mne to bolo vysvetlene aspon tak v lekarni, ze nezdravou stravou ti v crevach pomizli tie laktobacily a bez nich sa mozes sice stravovat zdravo, ale to ti ich tam nevrati alebo len pomaly a ked ich takto dodas, za mesiac az dva mas travenie v poriadku, dokonca ma uz aj malokedy boli brucho p