Ako sa vtipne rozpravat s priatelmi?

Príspevok v téme: Ako sa vtipne rozpravat s priatelmi?
anetka333

ahojte, mam problem - totiz ked sa chcem porozpravat s nejakym clovekom alebo priatelmi mam blok. pritom do debaty o niecom konkretnom sa viem zapojit ale tu ide o to "kecani o ničom" pochopte, ze ked sa vtipkuje a nezavazne rozprava a tak. ako sa mam zapojit? A vobec mohli by ste mi dat nejake rady ako ten blok odstrsnit? dakujem pekne.

Nefefe

Ahoj.
Tak poviem ti, v 16tich som ani ja nebola nejako extra vtipná, ale záleží to od toho, s akými ľuďmi si. Veľakrát si v spoločnosti, kde sú samí suchári a všetko je také umelé a niekedy si s priateľmi, kde to vtipkovanie ide samé, lebo je každý uvoľnený. Avšak to prichádza aj vekom - čím viac konverzuješ a spoznávaš rôznych ľudí, tým je to ľahšie :)

gima

presne elie,tiez zboznujem ludi,s ktorymi sa da vtipkovat,na ucet ich a na moj,a nikto sa neuraza a neohrna nos,ale treba aj vediet a mat hranice-odkial pokial

lost

99% vtipu spociva v spravnom nacasovani :)

napr. povies nieco vtipne, ale ono je to vtipne len a len v tom momente (par sekund po situacii), nikdy inokedy by to nedavalo zmysel...

Taketo nieco v skole neucia, tazko povedat, mozno ak by si pocuvala vtipnych ludi (zabavacov), citala ich zivoty, a reakcie ludi na nich, mozno sa z toho nieco da naucit...

mozno par rad:

www.rinkworks.com

elie

anetka333 a preco ches byt vlastne taka vtipna?ono to podla mna pride postupne skusaj vtipkovat.ja mam strasne rada takych ludi s ktorych si mozem robyt srandu ja to zboznujem:))))

elie

urcite to nesmie byt nasilu..hlavne to musi prist samo...ja hlavne nemam rada ludi ktori to robia na silu proste radsej nech to ani nerobia lebo podkopavaju sami seba...hlavne ide o to aby to islo s teba von uprimne a nie nasilu chciet byt vtipny...hlavne sa uvolnit a nie velmi premyslat nad cim co povies prote improvizacia:)))

elie

urcite to nesmie byt nasilu..hlavne to musi prist samo...ja hlavne nemam rada ludi ktori to robia na silu proste radsej nech to ani nerobia lebo podkopavaju sami seba...hlavne ide o to aby to islo s teba von uprimne a nie nasilu chciet byt vtipny...hlavne sa uvolnit a nie velmi premyslat nad cim co povies prote improvizacia:)))

gima

podla mna na vtipkovanie musis mat talent,lebo ak na to nemas,neoplati sa trepat len tak nejake somariny a hlavne ty co to pocuvaju musia aj tomu humoru rozumiet,inak v ich ociach astanes ako hlupak,a ak na to nemas tak sa NESIL a radsej len pocuvaj ako iny vtipkuju,mozno sa casom aj ty naucis
ja som tiez takto zacinala,len som pocuvala,a prisiel vek,ked som sa stretla s ludmi s ktorymi sa dalo perfektne posrandovat a doplnali sme sa tak,ze nikto o nikom si nemyslel ze trepe somariny