Laska a odchod do zahranicia?

Príspevok v téme: Laska a odchod do zahranicia?
Kamosko

Zdravim

Chcel by som sa popytat tu pritomnych slecien jednu vec.Zacal som chodit s uplne super babou do ktorej som sa beznadejne zalubil,ale ona mi po roku krasneho vztahu odisla do zahranicia na svoje vlastne rozhodnutie,aby sa zdokonalila v reci a spravila nieco pre svoju buducnost.Nikdy som jej to nezakazal ani som jej nepovedal nic proti,ale uz je tam dlhsi cas a stale sme spolu,ale stale sa pytam sam sebe,moze ma vobec lubit,ked dokazala odist od milovaneho cloveka tak daleko na tak dlho? Co vy nato baby...

Dakujem

Kamosko

Smajlik dakujem :) No ja som zatial bez nej nieco vyse pol roka a zatial som nepodviedol ani nepodvediem lebo som verny a moc ju lubim a verim,ze ona tiez,uz len par mesiacov a je doma,takze sa tesim,ja som len nevedel pochopit,ako mohla len tak odist.Ja by som to nedokazal nato ako ju lubim,ale kazdy sme iny :)Tak verim,ze nieco citi aj ona,ked mi to pise a nie su to len prazdne slova,ale diky za prispevky a ty Nexus pochop,ze ked niekto lubi nedokaze podviest :P

:)

francuzi boli spatni jak noc, navyse dost blbi, hulvatski, skratka o nicom. na ziadneho z nich som sa ani len nepozrela ako na muza, lebo ten, ktory ma cakal tu doma, je ten najlepsi. ziadne pokusenie nebolo, ked lubis, si verny ;)

skoro 2000km nas delilo a nepodviedli sme sa. vies nexus, kto chce podviest, podvedie aj ked ma milovanu osobu za chrbtom :) nemusi cakat kym vypadne na opacny koniec europy ci sveta

:)

s priatelom sme sa dali dokopy pred dvomi rokmi v juni, ale vedeli sme, ze za par mesiacov odidem na rok do francuzska. stravili sme nadherne leto, cely rok sme komunikovali na skype, posielali sme si klasicke listy, na vianoce som bola doma, o rok v juni som sa vratila. a stale nam to klape. velmi sa milujeme, zdokonalila som sa v reci, "overila" som si svojho chlapa - je verny, pockal na mna, toto je podla mna prava laska.

neobmedzuj svoj kocku, ze odisla neznamena, ze ta nemiluje...

matamata

kamosko dobre urobila ze isla...urcite ta lubi aj nadalej ale je jedna z mala osob-tych stastnych-ktore si uvedomili ze na tomto hnusnom slovensku sa s ich zivotmi nikdy nic neudeje...pretoze tato krajina speje akurat tak do...

nexus

..no ja Kamoskovi neprajem, aby sa mu to stalo :)) bozechran...no ale...preco sa nad tym trapit? stat sa moze vselico...
moze sa tam zalubit trebars aj do nejakeho turka...
koniec koncov a preco sa neponukne, ze pojde aj on?

kafe

Nexus, zapichať si môže aj chlapec, nie? Nech si odpovie ON prečo to neurobí (urobí) a možno rovnaký dôvod bude mať aj ona.

riq

môj priatel pracuje v zahraniči..minuly tyžden odišiel po dovolenke na dalšich takmer 5 mesiacov..milujem ho o to viac, že to robi nie len kvoli sebe ale aj kvoli nam..je to trápenie ale ked sa dvaja lubia, par tisic kilometrov nie je prekažka..a to, že si v zahraniči ludia "občas zapichaju s niekym inym" je blbosť..ked ťa tvoja kočka lubi a ked ty lubiš ju, bude to fajn :) ťažke, ale fajn :)