ahojte chcem sa spytat tych co behavaju ako casto chodite behat a kedy ste videli prve vysledky? dakujem
Beh
Ahoj. ja bezim asi mesiac a uz je to vidiet. zlepsila sa aj kondicia, viac vydrzim, ale som upravila aj stravu.
A ked si videla hned vysledky aj si niako upravila stravu ci stacilo ked si kazdy den chodila behat?
co to znamena vysledky? zlepsena kondicia? pomalsi tep? zlepsene dychanie? zlepsenie rychlosti?
?????????
beham asi 2 mesiace, 3krat do tyzdna po 45-55minut aj s kamoskou, najprv som sa musela nutit, ale teraz sa normalne tesim na to, je to taka terapia, aj si zasportujes, aj pokecas. a vidim aj citim uz vysledky.
začala som behávať ale pre nedostatok času a niekedy pre počasie mi to vychádza tak raz do týždňa takže som výsledok zatiaľ nezbadala :(
behám denne,7 km,nebehám keď prší, sneži,alebo je sneh ,ľad, do -6 stupňov.Asi 5 rokov.
ahoj...ja beham uz 3 tyzdne :D chodila som kazdy den :) prvy tyzden a to som videla vysledky hned :) potom dalsie tyzdne uz len tak,kedy som mala cas,lebo prislo skuskove....no a je to celkom vidiet :) :) :)