Pohlavný styk počas menštruácie

nepoviem :)

A Anonym55555, nemusíš sa báť, určite si chránená, akurát sa odporúča dať kondóm kvôli tomu, že počas menzesu je sliznica náchylnejšia na infekcie....

nepoviem :)

Matamata,na tom, že sa opýta, nie je nič zlé DVAKRÁT ti jasne napísala, že s tým skúsenosti má a vie, že je chránená, iba sa chcela uistiť pre tento prípad....

Niekedy žasnem nad nechápavosťou ľudských bytostí....

tens

vzdy je riziko ..ale v tvojom pripade dost male..horsie je ze si koledujes o poriadne zápaly a baktérie,.,,sex je fajn ale odpust si ho apson pocas krámov jak neches trpiet

ja1988

No nikdy som sa o to moc nezaujimal kedže v týchto veciach mala prehľad priateľka. Ale nieje práve počas menštruácie malá šanca otehotniet?

janekMY33: prečo by im radil cez červenu keď plodné dni su cca 2tyzdne po nej...

eminka345

ano ano JanekMY33, ale ti ludia, co chcu mat deti neuzivaju antikoncepciu, ze?

a ty dotycna, si chranena stale, aj pocas pauzy... samozrejme vzdy je nejaka sanca ale velmi mala, ze by si otehotnela, pretoze nic nie je 100percentne..

janekMY33

podivaj sa doktor ktory sa zaobera parmy ktore nemozu otehotiet dava ako prvu radu aby sexovaly a spravil sa do nej pocas menstruacie a ked to radi tak asik sanca bude velika

matamata

moja precitaj si pribalovy letak..to je taky papierik ktory neni v tej krabicke len tak pre paradu...a keby si si ho precitala tak by si vedela, ze sa neda otehotniet pocas celeho cyklu..ale neva..

anonym55555

ale moj priatel sa do mna robi pravidelne ale dnes sme mali styk cez menstruaciu prvy krat a nemam stym skusenosti tak som sa radsej opytala

matamata

ty beries 2 roky antikoncecpiu a nevies ze nemozes otehotniet ked sa do teba chlap urobi???a co si si myslela, ze v com spociva ta ochrana preboha?

anonym55555

takze ked sa do mna urobil aj cez kramy mam ich dnes prvy den tak nemozem otehotniet? a antikoncepciu beriem 2 roky. Radsej sa opytam kao mam cely mesiac trpnut. Len som sa chcela utvrdit ze to tak je